Medicinsk sekreterare Centrala Barnhälsovårdsenheten

Primärvårdsförvaltningen

Vi erbjuder

Som medicinsk sekreterare på Centrala Barnhälsovårdsenheten kommer dina arbetsuppgifter bland annat att bestå av vårdadministration så som dokumentation i journalsystemet Cosmic, administrativa uppgifter till stöd för medarbetarna att tillsammans kunna ge patienterna en bra vård. Tidsbokning samt ombokning av patienter för psykologverksamheten. Nära samarbete med erfaren kollega.

Vi söker

Vi söker dig som är utbildad medicinsk sekreterare och innehar god datavana samt har förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift. Du trivs med ett omväxlande arbete i varierande tempo och tycker om att lära dig nya saker. Vi värdesätter att du kan arbeta självständigt, men också har förmåga att arbeta i grupp. Du har lätt för att kommunicera med andra människor och trivs med att ge god service till både kollegor och patienter. Vi kommer att lägga stor vikt vid samarbetsförmåga och ansvarstagande då samarbete över yrkeskategorierna är en självklarhet. Vi värderar också egenskaper som öppenhet och engagemang.

Tidigare erfarenhet av arbete i journalsystemet Cosmic är meriterande.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Tjänsten kräver att du har körkort B.

Vår arbetsplats

Centrala Barnhälsovårdsenheten är en enhet med Mödra-barnhälsovårdspsykologer samt administrativ enhet som stöd för barnhälsovården i Region Kalmar län. Vi arbetar övergripande inom regionen vilket innebär att det kan bli resor inom länet.

Intervjuer kommer att ske löpande.

Tjänsten är ett vikariat under 12 månader på 80 % men Region Kalmar län erbjuder alla medarbetare en anställning på 100 %. Önskar du arbeta heltid kan utökning av tjänst erbjudas vid annan arbetsplats. Efter avslutat vikariat kan tillsvidareanställning med annan placering inom Primärvårdsförvaltningen vara aktuell.

Välkommen med din ansökan! Vi är en del av Primärvårdsförvaltningen, som erbjuder hälso- och sjukvård till hela Kalmar län. Vi finns både i större städer och på mindre orter. Med allmänmedicin som vår utgångspunkt ser vi människan i ett helhetsperspektiv och arbetar för att främja hälsa i alla möten. Primärvårdsförvaltningen är en del av Region Kalmar län. Tillsammans är vi 7 000 medarbetare som jobbar för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

2019/191

Placering/enhet:

Primärvårdsförvaltningen

Anställningsform:

Visstidsanställning längre än 6 månader

Anställningstid:

Tidsbegränsad

Sysselsättningsgrad:

Heltid/Deltid 80 %

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2019-06-24

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.


Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Upplysning om tjänsten

Jennie Gladh

Verksamhetschef

0480-410395
Upplysning om tjänsten

Anna Hallengren Axelsson, Vision

0480-837 76

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 25 juni 2019 Lämna synpunkter på innehållet