Medicinsk sekreterare, Fysiologiska kliniken

Diagnostiskt centrum

Vi erbjuder

Hos oss på Fysiologiska kliniken erbjuds du ett varierande och spännande arbete som medicinsk sekreterare. Vi är en liten klinik med ca 30 medarbetare. Du välkomnas till en trevlig arbetsplats och arbetsgrupp som präglas av gott samarbete. Tillsammans skapar vi en god stämning.

Dina arbetstider är förlagda måndag till fredag.

Som medicinsk sekreterare hos oss arbetar du med många olika arbetsuppgifter inom remisshantering, tidsbokning, Tele Q, skanning, hantering av styrande dokument, fakturahantering mm. Vårt patientadministrativa system är Fysis, men det finns planer på att införa Sectra RIS/PACS för remisshantering, bokning, svarshantering mm.

Arbetet innebär många interna och externa kontakter gällande patient- och andra administrativa ärenden.

Som medicinsk sekreterare hos oss får du möjlighet att utvecklas och ta ansvar för specialområden.

Vi söker

Du är utbildad medicinsk sekreterare eller hälso- och sjukvårdsadministratör.

Arbetet kräver goda kunskaper i medicinsk terminologi, svenska språket och telefonvana. Goda kunskaper inom IT och Officepaketet är meriterande.

Du är strukturerad, tar ansvar för dina arbetsuppgifter och kan prioritera. För att trivas i rollen som medicinsk sekreterare är det en förutsättning att du trivs med att ge god service till både patienter och kollegor, och att du känner dig bekväm i kontakten med patienter.

Du har även lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter och ser möjligheter i förändringar.

Rekrytering sker löpande - så välkommen in med din ansökan redan idag! 

Vår arbetsplats

Vi är en del av Diagnostiskt centrum, som består av 260 medarbetare som årligen utför fler än fem miljoner analyser, undersökningar och behandlingar. Vi arbetar inom enheterna Klinisk patologi, Klinisk mikrobiologi, Klinisk kemi och transfusionsmedicin, Klinisk fysiologi och nuklearmedicin, Smittskydd och Vårdhygien samt Biobank- och vävnadscentrum. Vi är ett vetenskapligt kompetenscentrum och aktiva inom flera forskningsområden. Vår länsövergripande verksamhet finns på sjukhusen i Kalmar, Oskarshamn och Västervik.

Diagnostiskt centrum är en del av Region Kalmar län. Tillsammans jobbar vi och våra 7 000 kollegor för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2022/1111

Placering/enhet:

Diagnostiskt centrum

Anställningsform:

Särskild visstidsanställning

Anställningstid:

Tidsbegränsad

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2022-12-12
Upplysning om tjänsten

Edyta Johansson, Basenhetschef

0480-84304
Upplysning om tjänsten

Gerd Bergström, Vision

0480-84633

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 13 december 2022 Lämna synpunkter på innehållet