Medicinsk sekreterare, Klinisk patologi

Diagnostiskt centrum

Vi erbjuder

Vi erbjuder tillsvidareanställning på heltid vid Diagnostiskt centrum/Länssjukhuset för dig som vill börja arbeta hos oss. Under perioden fram tom augusti 2020 blir du vikarie på Klinisk patologi. Hos oss blir du väl omhändertagen och får ordentlig introduktion.

Arbetsuppgifterna på Klinisk Patologi består av svarsutskrift, telefonservice, posthantering samt framplock till medicinska konferenser och forskning, sortering och digital scanning av objektglas och diktatskrivning.

Hos oss har du ständig kontakt med övriga arbetskamrater inom avdelningen som, utöver sekreterare, är bl.a. obduktionstekniker, cytodiagnostiker, biomedicinska analytiker och läkare.

Arbetstider är dagtid måndag till fredag.

Vi erbjuder dig ett stimulerande och omväxlande arbete där vi tillsammans ansvarar för att den dagliga administrativa verksamheten fungerar. Du kommer att vara en viktigt del i en intensiv och komplex verksamhet.

Vi arbetar utifrån ett öppet, engagerat och kunnigt medarbetarskap för att kunna erbjuda den bästa vården med patienten i fokus. Hos oss får du utvecklas och aktivt bidra till att utveckla verksamheten, arbeta med kompetenta och engagerade medarbetare som är stolta över sin arbetsplats, ta ansvar för att nå goda resultat, arbeta med moderna metoder och delta i vårt förbättringsarbete - Varje dag lite bättre.

Vi söker

Vi söker dig som är utbildad medicinsk sekreterare eller har läkarsekreterar-/vårdadministratörsutbildning. Det är meriterade med tidigare erfarenhet inom hälso- och sjukvård. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vi söker dig som är en god kommunikatör och har god samarbetsförmåga. Daglig kontakt med många personer kräver att du är serviceinriktad och ödmjuk inför andra människor. Du ska ha en positiv attityd och kunna arbeta i högt tempo då arbetsbelastningen stundtals kan vara hög. Du behöver ett strategiskt synsätt med utvecklad förmåga att se helheten. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden.

Vår arbetsplats

Klinisk patologi består av 45 medarbetare med verksamhet i Kalmar, Västervik och Oskarshamn. På laboratoriet i Kalmar tas vävnader och celler emot från hela regionen för att prepareras och analyseras. Här arbetar biomedicinska analytiker, medicinska sekreterare, cytodiagnostiker, molekylärbiolog och läkare tillsammans för att kunna ge patienten en diagnos för rätt behandling.

Vi är en del av Diagnostiskt centrum, som består av 260 medarbetare som årligen utför fler än fem miljoner analyser, undersökningar och behandlingar. Vi arbetar inom enheterna Klinisk patologi, Klinisk mikrobiologi, Klinisk kemi och transfusionsmedicin, Klinisk fysiologi och nuklearmedicin, Smittskydd och Vårdhygien samt Biobank- och vävnadscentrum. Vi är ett vetenskapligt kompetenscentrum och aktiva inom flera forskningsområden. Vår länsövergripande verksamhet finns på sjukhusen i Kalmar, Oskarshamn och Västervik.

Diagnostiskt centrum är en del av Region Kalmar län. Tillsammans jobbar vi och våra 7 000 kollegor för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

2020/79

Placering/enhet:

Diagnostiskt centrum

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100 %

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2020-02-23

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Upplysning om tjänsten

Henrik Engström, Avdelningschef

0480-44 82 52
Upplysning om tjänsten

Gerd Bergström, Vision

0491-782 747

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 24 februari 2020 Lämna synpunkter på innehållet