bild för annons Medicinsk sekreterare, ögonkliniken

Medicinsk sekreterare, ögonkliniken

Västerviks sjukhus

Vi erbjuder

Nu finns det möjligheter för dig som vill arbeta som medicinsk sekreterare på ögonkliniken. Arbetsmiljön är stimulerande, arbetsgruppen består av flera yrkeskategorier där du får möjlighet att genom ditt engagemang och ansvar bidra till viktig utveckling av klinikens arbete. Som medicinsk sekreterare på ögonkliniken kommer dina arbetsuppgifter bland annat att bestå av journalutskrifter efter diktat, bokning av besök, ta emot besökare i reception samt andra vårdadministrativa arbetsuppgifter. 

Vi söker

Du som söker till oss är utbildad medicinsk sekreterare, gärna med några års yrkeserfarenhet. Kunskaper i journalsystemet Cosmic är meriterande, du har IT-vana samt goda kunskaper i svenska språket i både tal som skrift. Du behöver också ha goda kunskaper inom medicinsk terminologi och DRG, diagnosrelaterade grupper, för att lyckas i rollen. Vi söker dig som är positiv, flexibel och öppen för utveckling i arbetet. Det är också värdefullt för oss att du har både en god  samarbetsförmåga och kan arbeta självständigt. Det är naturligt för dig att organisera och strukturera ditt arbete väl liksom att dela med dig av din kompetens till arbetsgruppen på ett naturligt sätt. Vi tillämpar löpande urval. Varmt välkommen med din ansökan till att bli en av oss!

Möt en av våra medicinska sekreterare inom Region Kalmar Län

Vår arbetsplats

Ögonkliniken ger specialiserad ögonsjukvård till invånare och besökare i norra Kalmar län. Ögonkliniken i Västervik omfattar mottagning, akutsjukvård, operationsenhet och ortoptist-mottagning. Mottagning finns även i Vimmerby och Oskarshamn.

Vi är en del av Västerviks sjukhus, som är ett akutsjukhus med förlossningsvård och BB. På sjukhuset jobbar 1 500 medarbetare, vars ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar. De senaste åren har vi varit mellan etta och trea i listan över ”Sveriges bästa mellanstora sjukhus” och vi kommer alltid högt i AT-läkarnas ranking. Sjukhuset ligger nära Västerviks centrum och skärgård.
Sjukhuset är en del av Region Kalmar län. Tillsammans jobbar vi och våra 7 000 kollegor för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.


Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2022/1131

Placering/enhet:

Västerviks sjukhus

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2022-12-14
Upplysning om tjänsten

Lena Hofsten, expeditionschef

0490-86754
Upplysning om tjänsten

Barbro Larsson, Vision

0490-87324

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 15 december 2022 Lämna synpunkter på innehållet