bild för annons Medicinsk sekreterare ortopedkliniken

Medicinsk sekreterare ortopedkliniken

Västerviks sjukhus

Vi erbjuder

En intressant och omväxlande tjänst som medicinsk sekreterare. Du ingår i ett härligt gäng med sex medicinska sekreterare som genom roterande tjänster bemannar både receptionen på ortopedmottagningen och arbetar med annan vårdadministration. Du kommer möta patienter som besöker mottagningen och hantera inkommande telefonsamtal. En annan viktig del i ditt uppdrag består av arbete med journalutskrifter efter diktat, boka in återbesök, hantera remisser och andra vårdadministrativa arbetsuppgifter i till exempel ortopedspecifika kvalitetsregister. I uppdraget ingår helgtjänstgöring var 18:e helg och du skriver diktat åt ortoped och  kirurgavdelning samt IVA.

Vi söker

Vi söker dig som är utbildad medicinsk sekreterare eller vårdadministratör. Eftersom teamarbete och samarbete är viktiga byggstenar för att trivas hos oss är det angeläget att du tycker om att samarbeta med andra. Vi tror också att du är både flexibel och serviceinriktad samt har förmåga att prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt. Du behöver ha goda kunskaper i medicinsk terminologi och DRG, det är meriterande med erfarenhet av att ha arbetat som medicinsk sekreterare och ha arbetat i Cosmic.  Arbetet förutsätter att du har goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift samt god IT-vana. Vi tillämpar löpande urval i denna rekrytering.  

Möt en av våra medicinska sekreterare inom Region Kalmar Län

Vår arbetsplats

 På ortopedkliniken trivs våra medarbetare, det visar sig genom en hög motivation och gör att man känner sig delaktig i arbetet på kliniken. Det finns ett bra ledarskap, tillräckliga resurser för att bedriva en professionell verksamhet samtidigt som vi har ett välfungerande samarbete med operationsplaneringen, radiologiska kliniken och Samrehab. Inom kliniken finns även bra utvecklingsmöjligheter för just din roll. Ortopedkliniken i Västervik erbjuder ett i det närmaste komplett utbud av akut och elektiv ortopedisk sjukvård med ett länsövergripande ansvar för axel kirurgi. Vi består av en vårdavdelning och mottagningsverksamhet, det arbetar cirka 60 medarbetare på kliniken.

Välkommen att bli en av oss!

 

 

Vi är en del av Västerviks sjukhus, som är ett akutsjukhus med förlossningsvård och BB. På sjukhuset jobbar 1 500 medarbetare, vars ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar. De senaste åren har vi varit mellan etta och trea i listan över ”Sveriges bästa mellanstora sjukhus” och vi kommer alltid högt i AT-läkarnas ranking. Sjukhuset ligger nära Västerviks centrum och skärgård.
Sjukhuset är en del av Region Kalmar län. Tillsammans jobbar vi och våra 7 000 kollegor för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.


Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2022/1050

Placering/enhet:

Västerviks sjukhus

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2022-12-18
Upplysning om tjänsten

Janeth Dahl, avdelningschef

0490-87077
Upplysning om tjänsten

Emma Andersson, Vision

0490-86875

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 19 december 2022 Lämna synpunkter på innehållet