Medicinsk sekreterare på Stora trädgårdsgatans Hälsocentral

Region Kalmar

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig att bli en del av arbetsgruppen på Stora Trädgårdsgatans hälsocentral där vi värdesätter laganda och utveckling. Egen kompetensutveckling är en viktig del i arbetet samtidigt som vi ständigt arbetar för ett utvecklande arbetssätt. Du kommer att arbeta med journalskrivande, receptionsarbete, hantera remisser och brev med mera. Vi är ca 40 medarbetare där medicinska sekreterargruppen består av 6 medarbetare.

Vi söker

Vi söker dig som är positiv, flexibel och öppen för utveckling i arbetet. Vi värdesätter att du har god förmåga att samarbeta med dina medarbetare samtidigt som du har förmåga att arbeta självständigt. Du kan organisera och strukturera ditt arbete väl, samt har en förmåga att gärna bjuda på din kompetens i arbetsgruppen. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

Du ska ha genomfört medicinsk sekreterarutbildning alternativt vårdadministratörsutbildning. Kunskaper i Cosmic journaldatasystem är ett önskemål samt vana från reception är meriterande. God datavana och goda kunskaper i svenska, både tal och skrift. Arbetslivserfarenhet inom primärvård är meriterande samt att du har kunskaper i journalsystemet Cosmic.

Vår arbetsplats

Stora Trädgårdsgatans hälsocentral är en attraktiv arbetsgivare med ett gott rykte. Vi finns i Västervik och har 9 600 listade patienter på vår hälsocentral. Vi har ett öppet utvecklingsklimat och satsar på alla våra medarbetare oavsett yrkesroll och tidigare erfarenhet. Alla ges möjlighet till fortbildning och utbildning, och som ett resultat har vi en glad medarbetargrupp där alla får komma fram. Vi eftersträvar hög serviceanda. Vi arbetar tillsammans för gott arbetsklimat och hög trivsel vilket genomsyrar hela verksamheten.

Hos oss arbetar varje dag engagerade medarbetare för att främja hälsa hos våra patienter och invånare. Rätt kandidat hamnar på en varm och trevlig arbetsplats med öppen kultur där alla medarbetare för höras och synas. Vi trivs tillsammans och känner stort engagemang för det vi gör.

Vi är en del av Primärvårdsförvaltningen, som erbjuder hälso- och sjukvård till hela Kalmar län. Vi finns både i större städer och på mindre orter. Med allmänmedicin som vår utgångspunkt ser vi människan i ett helhetsperspektiv och arbetar för att främja hälsa i alla möten. Primärvårdsförvaltningen är en del av Region Kalmar län. Tillsammans är vi 7 000 medarbetare som jobbar för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

2019/542

Placering/enhet:

Region Kalmar

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100 %

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2019-11-24

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.


Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Upplysning om tjänsten

Daniel Johansson

0490-86221
Upplysning om tjänsten

Kristina Ritzman Hilmersson, Vision

0490-860 52

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 25 november 2019 Lämna synpunkter på innehållet