Medicinsk sekreterare Samrehab norr

Region Kalmar

Vi erbjuder

Arbetet är självständigt i kombination med att Du samarbetar tvärprofessionellt både internt och externt. Som medicinsk sekreterare hos oss kommer du till största del att arbeta med administrativa uppgifter och en mindre del innefattar att dokumentar i Cosmic utifrån diktat. Arbetsuppgifterna är omväxlande och innebär bland annat receptionsarbete, remisshantering, tele-Q, posthantering och övrigt förekommande vårdadministrativa uppgifter.

Vi söker

Vi söker Dig som är engagerad, noggrann, serviceinriktad och uppskattar att ha varierande arbetsuppgifter. Som medicinsk sekreterare har Du kontakt med många människor, såväl patienter som personal både inom och utanför enheten varför vi lägger stor vikt vid ett gott bemötande och serviceanda

Vår arbetsplats

Samrehab är en kreativ basenhet som innefattar arbetsterapeuter, fysioterapeuter/sjukgymnaster,kuratorer, assistentpersonal och dietister inom öppen och sluten vård i norra Kalmar Län.
Samrehab finns på Region Kalmar läns distriktsrehabiliteringsmottagningar i de
sex norra kommunerna i länet. Vår verksamhetsidé är: Vi sprider kunskap, stärker det friska och genom goda möten stödjer vi den unika personen till eget ansvar för sin hälsa och sitt välbefinnande. Du kommer att vara placerad på distriktsrehabeliteringen repslagarhuset i Oskarshamn. Teamet som du kommer att arbeta tillsamman med består av fysioterapeuter, arbetsterapeuter, Kurator, rehab assistent och en medicinsk sekreterare.

Vi är en del av Västerviks sjukhus, som är ett akutsjukhus med förlossningsvård och BB. På sjukhuset jobbar 1 500 medarbetare, vars ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar. De senaste åren har vi varit mellan etta och trea i listan över ”Sveriges bästa mellanstora sjukhus” och vi kommer alltid högt i AT-läkarnas ranking. Sjukhuset ligger nära Västerviks centrum och skärgård. Sjukhuset är en del av Region Kalmar län. Tillsammans jobbar vi och våra 7 000 kollegor för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

2019/144

Placering/enhet:

Region Kalmar

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Deltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2019-06-17

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.


Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Upplysning om tjänsten

Irene Sjöberg

Områdeschef

0491-78 24 39
Upplysning om tjänsten

Lena Axell Rosander Vision

0491 782586, 782595

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 18 juni 2019 Lämna synpunkter på innehållet