Medicinsk sekreterare till Färjestadens Hälsocentral

Primärvårdsförvaltningen

Vi erbjuder

Är du intresserad av att arbeta som medicinsk sekreterare på Färjestadens hälsocentral? Som medicinsk sekreterare kommer dina arbetsuppgifter bland annat att bestå av journalskrivning, receptionsarbete samt andra administrativa arbetsuppgifter. I arbetet ingår nära samarbete med övriga yrkeskategorier på hälsocentralen för att tillsammans kunna ge våra patienter den bästa vården.

Vi erbjuder ett vikariat på cirka ett år, med eventuell möjlighet till förlängning.

Vi söker

Vi söker dig som har en medicinsk sekreterarutbildning alternativt vårdadministratörsutbildning. Vi ser att du har en god datorvana och har goda kunskaper i det svenska språket, både i tal och skrift. Du är en positiv och flexibel person som har lätt för att samarbeta. Du trivs även med att ge god service till både kollegor och patienter. Erfarenhet av arbete i journalsystemet Cosmic är meriterande, liksom tidigare erfarenheter av arbete i primärvård.

Vår arbetsplats

Färjestadens hälsocentral är en stor hälsocentral med drygt 10 100 listade patienter och ett varierat och mångfacetterat patientklientel. Vi arbetar i en spännande verksamhet med många utmaningar och vårt mål är att ha ett gott bemötande med en god tillgänglighet. I Primärvården har vi ett antal förändringar som ska förbättra vården där Färjestadens hälsocentral är drivande i många projekt. Hos oss arbetar en engagerad personal som har nära till skratt och vi samverkar i det lilla och rådfrågar varandra. Vi är en mycket aktiv personalgrupp med många järn i elden. Varmt välkommen med din ansökan!

Vi är en del av Primärvårdsförvaltningen, som erbjuder hälso- och sjukvård till hela Kalmar län. Vi finns både i större städer och på mindre orter. Med allmänmedicin som vår utgångspunkt ser vi människan i ett helhetsperspektiv och arbetar för att främja hälsa i alla möten.
Primärvårdsförvaltningen är en del av Region Kalmar län. Tillsammans är vi 7 000 medarbetare som jobbar för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.


Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2022/1207

Placering/enhet:

Primärvårdsförvaltningen

Anställningsform:

Tidsbegränsad anställning

Anställningstid:

Tidsbegränsad

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2023-01-31
Upplysning om tjänsten

Jonas Falk, Verksamhetschef

0485-39114
Upplysning om tjänsten

Ann Forsberg, Vision

0485-39119

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 1 februari 2023 Lämna synpunkter på innehållet