Hoppa till innehåll
Region Kalmar Läns Logotyp

Medicinsk sekreterare till Stora Trädgårdsgatans hälsocentral

Primärvårdsförvaltningen

Vi erbjuder

Vi på Stora Trädgårdsgatan har inte funnit vår framtida kollega än och söker därför en medicinsk sekreterare till vårt team där vi värdesätter laganda och utveckling. 

Vanligt förekommande arbetsuppgifter är journalskrivning i Cosmic, remisshantering samt andra vårdadministrativa arbetsuppgifter. I uppdraget kan även visst receptionsarbete ingå. Egen kompetensutveckling är en viktig del i arbetet samtidigt som vi ständigt arbetar för ett utvecklande arbetssätt. Vi är ca 40 medarbetare där medicinska sekreterargruppen består av 6 medarbetare.

Vi söker

Vi söker dig som är utbildad medicinsk sekreterare, gärna med några års erfarenhet. Kunskaper i Cosmic journaldatasystem samt vana från reception är meriterande. God datavana och goda kunskaper i svenska, både tal och skrift. Arbetslivserfarenhet inom primärvård är meriterande.

Vi söker dig som är positiv, flexibel och öppen för utveckling i arbetet. Vi värdesätter att du har god förmåga att samarbeta med dina medarbetare samtidigt som du kan arbeta självständigt. Du utför ditt arbete strukturerat och noggrant, med helhetssyn och med patientsäkerhet i fokus.
Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

Vår arbetsplats

Stora Trädgårdsgatans hälsocentral är en attraktiv arbetsgivare med ett gott rykte. Vi finns i Västervik och har 9 600 listade patienter på vår hälsocentral. Vi har ett öppet utvecklingsklimat och satsar på alla våra medarbetare oavsett yrkesroll och tidigare erfarenhet. Alla ges möjlighet till fortbildning och utbildning, och som ett resultat har vi en glad medarbetargrupp där alla får komma fram. Vi eftersträvar hög serviceanda. Vi arbetar tillsammans för gott arbetsklimat och hög trivsel vilket genomsyrar hela verksamheten.

Urval och intervjuer sker löpande. Tillsättning kan ske innan sista ansökningsdatum. Välkommen med din ansökan!

Vi är en del av Primärvårdsförvaltningen, som erbjuder hälso- och sjukvård till hela Kalmar län. Vi finns både i större städer och på mindre orter. Med allmänmedicin som vår utgångspunkt ser vi människan i ett helhetsperspektiv och arbetar för att främja hälsa i alla möten.
Primärvårdsförvaltningen är en del av Region Kalmar län. Tillsammans är vi 7 000 medarbetare som jobbar för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.


Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2023/255

Placering/enhet:

Primärvårdsförvaltningen

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100 %

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2023-04-23
Upplysning om tjänsten

Daniel Johansson, Avdelningschef

0490-86221
Upplysning om tjänsten

Kristina Ritzman Hilmersson, Vision

0490-86052

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30