Medicinsk sekreterare till Torsås hälsocentral

Region Kalmar

Vi erbjuder

Är du intresserad av att arbeta som medicinsk sekreterare inom Primärvården? Som medicinsk sekreterare hos oss på Torsås hälsocentral arbetar du med journalskrivning, receptionsarbete samt andra vårdadministrativa arbetsuppgifter. Du har mycket god förmåga att samarbeta med dina kollegor samtidigt som du kan arbeta självständigt. Du trivs med att ge god service till både kollegor och patienter och känner dig bekväm i din kontakt med patienterna. Du är nyfiken, kan komma med egna förbättringsförslag och tycker om att lära dig nya saker. Du är en person som bidrar till god stämning på hälsocentralen.

Vi erbjuder ett vikariat på cirka ett år.

Vi söker

Vi söker dig som har medicinsk sekreterarutbildning alternativt vårdadministratörsutbildning. Du har god datorvana och goda kunskaper i svenska, i både tal och skrift. Erfarenhet av arbete i Cosmic journalsystem är meriterande liksom tidigare erfarenheter av arbete i primärvård. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Rekrytering sker löpande och tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag.

Vår arbetsplats

Torsås och Söderåkra hälsocentraler bildar tillsammans en enhet. Det är två väl inarbetade hälsocentraler med gott arbetsklimat och god kamratskap i grupperna. Vi arbetar med Primärvårdens hela åtagande och har mottagningar inom olika specialiteter. Enheten har totalt cirka 7 000 listade patienter.

Välkommen med din ansökan!

Vi är en del av Primärvårdsförvaltningen, som erbjuder hälso- och sjukvård till hela Kalmar län. Vi finns både i större städer och på mindre orter. Med allmänmedicin som vår utgångspunkt ser vi människan i ett helhetsperspektiv och arbetar för att främja hälsa i alla möten.
Primärvårdsförvaltningen är en del av Region Kalmar län. Tillsammans är vi 7 000 medarbetare som jobbar för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.


Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2022/1217

Placering/enhet:

Region Kalmar

Anställningsform:

Tidsbegränsad anställning

Anställningstid:

t.o.m. 2024-01-08

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2023-02-06
Upplysning om tjänsten

Eva-Lotta Johansson, verksamhetschef

0486-44230
Upplysning om tjänsten

Bodil Duvander, Vision

0486-41249

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 7 februari 2023 Lämna synpunkter på innehållet