Medicinsk sekreterare Vimmerby hälsocentral

Primärvårdsförvaltningen

Vi erbjuder

Vimmerby hälsocentral söker en öppen, engagerad och kunnig Medicinsk sekreterare. Idag är vi nio erfarna medicinska sekreterare som förutom att möta patienter i receptionen också sköter vårdadministrativa arbetsuppgifter.

Vi söker

Medicinsk sekreterarutbildning alternativt vårdadministratörsutbildning. God datorvana och god svenska i tal och skrift. Erfarenhet av arbete i Cosmic journalsystem är meriterande.

Du söker ett arbete i en trevlig miljö tillsammans med engagerade kollegor. Du är flexibel, prestigelös och hjälpsam och kan rycka in där det behövs. Du har mycket god samarbetsförmåga samtidigt som du har förmåga att arbeta självständigt och driva ditt arbete framåt. Du trivs med att ge god service till både kollegor och patienter och känner dig bekväm i patientkontakterna. Du är nyfiken, tycker om att lära dig nya saker och bidrar till god stämning på hälsocentralen.

Vi kommer att lägga stor vikt vid samarbetsförmåga och ansvarstagande då samarbete över yrkeskategorierna är en självklarhet. Vi värderar också egenskaper som öppenhet och engagemang.

Vår arbetsplats

Landstingets Primärvårdsförvaltning erbjuder primärvård till hela Kalmar län. Vi sätter människan i fokus och arbetar varje dag för att bli lite bättre. Vår grund är allmänmedicin och ett hälsofrämjande perspektiv.

I vårt upptagningsområde finns ca 16000 patienter som kan träffa specialister i allmänmedicin, ST-läkare, AT-läkare, utbildningsläkare, psykologer, sjuksköterskor, distriktssköterskor, undersköterskor, biomedicinsk analytiker och medicinska sekreterare som är ansiktet utåt i vår reception.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

PV:2018:144

Placering/enhet:

Primärvårdsförvaltningen

Anställningsform:

Tillsvidareanställd

Anställningstid:

Tillsvidareanställd

Sysselsättningsgrad:

Heltid

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2019-01-31

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Upplysning om tjänsten

Camilla Ljungdahl

Verksamhetschef

0492-17530
Upplysning om tjänsten

Louise Blomberg

Facklig företrädare Vision

0492-17575

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 1 februari 2019 Lämna synpunkter på innehållet