Medicinsk sekreterare vuxenpsykiatriska mottagningen

Psykiatriförvaltningen

Vi erbjuder

Vi kan erbjuda dig ett stimulerande och omväxlande arbete med eget ansvar som också kräver mycket samarbete för att hela verksamheten ska fungera.

Du kommer att arbeta med journalskrivning i Cosmic, posthantering, telefonservice, receptionsarbete samt andra administrativa arbetsuppgifter som förekommer på arbetsplatsen. Du har ett nära samarbete med öpvriga kollegor, så som läkare, sjuksköterskor, skötare, psykolog och kurator. Arbetet som medicinsk sekreterare är varierande och kräver god simultankapacitet samt att du har lätt för att strukturera upp ditt arbete. Arbetsinnehåll och arbetssätt är under ständig förändring för att tillhandahålla en bra service såväl inom som utanför enheten.

Vi söker

Vi söker dig som är utbildad medicinsk sekreterare. Som medarbetare hos oss är du öppen för utveckling i arbetet, tycker om att ge god service, är flexibel samt van vid självständigt arbete. Du uppskattar att ha varierande arbetsuppgifter och kan prioritera samt organisera ditt arbete på ett effektivt sätt. Du har lätt för att skapa relationer med övriga yrkesroller där du bidrar till och uppskattar värdet av ett gott samarbete. Som sekreterare har du kontakt med många människor såväl patienter som personal både inom och utanför enheten varför vi fäster stor vikt vid ett gott bemötade och serviceanda.
Några års erfarenhet inom yrket är önskvärt men inte ett krav.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
I arbetet som medicinsk sekreterare ingår kontinuerlig kompetensutveckling.

Vår arbetsplats

Vi är samlade i en länsövergripande psykiatriförvaltning och vår verksamhet är uppdelad i sex basenheter. Vi är idag totalt ca 600 medarbetare.

Psykiatriförvaltningen har ett länsövergripande uppdrag inom Regionens specialistpsykiatri. Verksamheten omfattar vuxenpsykiatri med både öppna mottagningar, slutenvårdsavdelningar och rättspsykiatri samt barn- och ungdomspsykiatri i. Vi har ca 600 medarbetare och är verksamma från Västervik i norr till Kalmar i söder.

Under 2017 flyttade mottagningen in i nya lokaler och vi kan erbjuda en ljus och rymlig arbetsplats, som är perfekt anpassat efter våra patienters behov!

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

PF:2019:4

Placering/enhet:

Psykiatriförvaltningen

Anställningsform:

Tillsvidareanställd

Anställningstid:

Tillsvidareanställd

Sysselsättningsgrad:

Heltid

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning.

Ansök senast:

2019-02-15

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Upplysning om tjänsten

Annika Malmunger

Avdelningschef

0492-17618

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 16 februari 2019 Lämna synpunkter på innehållet