Medicinsk sekreterare

Västerviks sjukhus

Vi erbjuder


På medicinkliniken erbjuder vi dig som medicinsk sekreterare ett omväxlande arbete. I tjänsten ingår sedvanliga arbetsuppgifter för medicinsk sekreterare men även andra varierande arbetsuppgifter. Vi använder datasystemet Cosmic.
Som sekreterare hos oss är du en del av ett härligt arbetslag som består av flera olika yrkeskategorier såsom, läkare, sjuksköterskor, och undersköterskor.

Arbete var 7:e helg ingår.

Vi söker


Vi söker dig som är utbildad medicinsk sekreterare, med goda kunskaper i svenska språket och medicinsk terminologi. IT-vana och kunskaper i DRG-kodning och engelska är meriterande.
Vi söker dig som tycker om ett omväxlande arbete i ett varierande tempo och förstår betydelsen av ett professionellt och gott bemötande samt tycker
om att arbeta med människor. Vi värdesätter att du kan arbeta självständigt men också har förmågan att arbeta i grupp/team.
Vi har ett väl fungerande sekreterarteam och lägger stor vikt vid att du ska trivas och passa in hos oss.

Vår arbetsplats

Västerviks sjukhus är ett akutsjukhus med förlossningsvård och BB som ligger ett stenkast från havet och Västerviks centrum. Med bred kompetens och hög specialisering ger vi god vård och trygghet åt medborgarna i norra Kalmar län. Engagerade medarbetare arbetar varje dag för hög medicinsk kvalitet, tillgänglighet och nöjda patienter. Sjukhuset har ca 160 somatiska vårdplatser och 60 psykiatriska. Hos oss arbetar runt 1 500 medarbetare med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!


Medicinkliniken har en bred verksamhet och vi arbetar med invärtes medicin och specialiserad rehabilitering.
Invärtes medicin är till exempel sjukdomar i hjärta, lunga, njure, mage och tarm. Till oss kommer patienter också om de har diabetes, någon hormon- eller blodsjukdom, reumatologisk eller neurologisk sjukdom. Vi ger specialiserad rehabilitering inom rehabiliteringsmedicin baserad på teamarbete med läkare, sjukgymnast, arbetsterapeut, sjuksköterska samt kurator och psykolog. Till oss kommer även patienter som till exempel har fått en stroke.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

HSF VK:2018:155

Placering/enhet:

Västerviks sjukhus

Anställningsform:

Vikariat

Anställningstid:

Vikariat tom 2020-08-31 med ev förlängning

Sysselsättningsgrad:

Heltid

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2019-01-31

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Upplysning om tjänsten

Kristin Karlsson

Expeditionschef

0490-86085
Upplysning om tjänsten

Elisabeth Ingesson

Facklig företrädare Vision

0490-86000

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30