Medicinsk sekreterare

Västerviks sjukhus

Vi erbjuder

Ett stimulerande arbete i en arbetsmiljö bland arbetskamrater inom olika yrkesgrupper där du får möjlighet till engagemang, ansvar och utveckling inom yrket medicinsk sekreterare. Arbetsuppgifterna är varierande bestående av journaldokumentation inom många olika specialiteter, operationsberättelser, epikriser etc. De medicinska sekreterarna handhar också olika register och har dessutom hand om bokning av patienter från remisser och väntelista.

Vi söker två tillsvidareanställningar och ett vikariat tom 191231

Vi söker

Dig som är utbildad medicinsk sekreterare/vårdadministratör. Vi söker dig som är positiv och öppen för utveckling i arbetet och kan arbeta självständigt. Meriterande är goda konskaper i journaldatasymet Cosmic, datavana och goda kunskaper i svenska språket.

Vår arbetsplats

Västerviks sjukhus är ett akutsjukhus med förlossningsvård och BB som ligger ett stenkast från havet och Västerviks centrum. Med bred kompetens och hög specialisering ger vi god vård och trygghet åt medborgarna i norra Kalmar län. Engagerade medarbetare arbetar varje dag för hög medicinsk kvalitet, tillgänglighet och nöjda patienter. Sjukhuset har ca 160 somatiska vårdplatser och 60 psykiatriska. Hos oss arbetar runt 1 500 medarbetare med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!

Kirurgkliniken ger specialiserad kirurgisk vård. Kirurgkliniken i Västervik omfattar kirurgmottagning, akutsjukvård, operationsenhet, urologenhet, endoskopiverksamhet och har två vårdavdelningar.

Möjlighet till tillsvidareanställning för vikariatet finns på Västerviks sjukhus!

Vi gör intervjuer fortlöpande !

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

HSF VK:2019:1

Placering/enhet:

Västerviks sjukhus

Anställningsform:

Tillsvidareanställd

Anställningstid:

Tillsvidareanställd

Sysselsättningsgrad:

Heltid

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2019-01-27

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Upplysning om tjänsten

Mona Eek

Expeditionschef

0490-87442

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30