Medicinsk sekreterare, Centraloperation

Länssjukhuset i Kalmar söker Medicinsk sekreterare, Centraloperation. Välkommen med din ansökan senast den 27 januari.

Vi erbjuder

Dig ett omväxlande arbete som medicinsk sekreterare hos oss. Du kommer bland annat att arbeta med journalskrivning, receptionsarbete, hantera remisser, boka patienter och ta fram statistik.

Vi söker

Dig som är utbildad medicinsk sekreterare med goda kunskaper i svenska språket och medicinsk terminologi. Som person är du engagerad, noggrann, serviceinriktad, flexibel och kan ta egna initiativ. Erfarenhet av journalsystemet Cosmic samt goda kunskaper i Office är meriterande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Urval sker löpande. Välkommen med din ansökan!


Vår arbetsplats

Länssjukhuset i Kalmar är en del av Region Kalmar län och arbetar för ett friskare, tryggare och rikare liv. Med stort engagemang, bred kompetens och hög specialisering erbjuder vi god vård och hög patientsäkerhet till länets invånare. Sjukhuset har moderna lokaler och ligger centralt, endast ett stenkast från Kalmarsund. Vi satsar på systematisk utveckling och förbättring.

Centraloperationsavdelningen är en del av Anestesi- och intensivvårdskliniken vid Länssjukhuset i Kalmar och består av tre sektioner, kirurg, ortoped och specialsektionen. Verksamheten bedrivs i nybyggda lokaler och med genomgående modern utrustning. Vid Centraloperation finns 14 operationssalar och vi servar specialiteterna allmänkirurgi, urologi, gynekologi, obstetrik, öron-näsa-halskirurgi, tandvård/oralkirurgi, ögonsjukvård och medicinsk sjukvård. Enheten opererar cirka 10 000 patienter årligen och vi är ca 120 medarbetare.

Läs mer om Region Kalmar län som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:

HSF LSK:2019:1

Placering/enhet:

Länssjukhuset i Kalmar

Anställningsform:

Tillsvidareanställd

Anställningstid:

Tillsvidareanställd

Sysselsättningsgrad:

Heltid

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2019-01-27

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.

Upplysning om tjänsten

Anna Ternemo

Avdelningschef

0480-89962

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0480-841 59

Kontorstid mån-fre kl. 08:00-17:00

Om du får problem med att bifoga filer och inte kan skicka in din ansökan, skicka ansökan till supportmailen. Ange tjänstens referensnummer och bifoga filerna.

Vanliga frågor
Uppdaterad 28 januari 2019 Lämna synpunkter på innehållet