Onkologisjuksköterska, Strålbehandlingen Kalmar

Länssjukhuset i Kalmar

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig en tjänst som onkologisjuksköterska på strålbehandlingen i Kalmar. Här på strålbehandlingen arbetar vi i team och allas insats är viktig för patienten. Vi har patienten i fokus och utveckling sker ständigt för att ge bästa möjliga vård. Här arbetar en trygg arbetsgrupp med mycket kunskap och erfarenhet inom onkologi och strålbehandling. Vi har i dagsläget två acceleratorer, en CT samt dosplanering. Vi erbjuder i första hand arbete på dosplaneringen eller/annars inom övriga arbetsstationer som förberedelse/CT och accelerator utifrån dina kunskaper och önskemål.

På dosplaneringen får du ett varierande arbete som både innehåller moment med självständigt arbete och teamarbete. Vi planerar för extern strålbehandling med fotoner och elektroner i dosplaneringssystemet Eclipse. Vi har ett nära samarbete med sjukhusfysiker och läkare. Det finns även möjlighet att rotera till andra arbetsstationer som förberedelse/CT och accelerator.

Kliniken värdesätter utveckling och erbjuder regelbunden kompetensutveckling. Vi erbjuder även möjlighet att arbeta med olika typer av ansvarsområden.

Arbetstiden är dagtid måndag till fredag.

Vi söker

Vi söker dig som är specialistutbildad onkologisjuksköterska med inriktning strålbehandling. Meriterande är erfarenhet av dosplanering. Du arbetar delvis självständigt men arbetet kräver också att du besitter samarbetsförmåga exempelvis genom konsultation. Du behöver ett genuint intresse för medicinteknisk utrustning för att trivas bra hos oss då strålbehandlingen är en teknisk enhet. Onkologin är under snabb utveckling vilket kräver att du som söker har intresse för och är positiv till förändringar.

Vår arbetsplats

Vår verksamhetsidé är att ge länets invånare högkvalitativ, patientsäker och nära onkologisk vård. Onkologiska kliniken och strålningsfysik är sedan januari 2015 en länsklinik med verksamhet vid Onkologiska dagvården på Västerviks sjukhus samt vid Länssjukhuset i Kalmar. Vi har en mycket välfungerande verksamhet med god ekonomi och det viktigaste av allt -nöjda patienter. Vi har en traditionell organisation i regionen med korta beslutsvägar. Eftersom vi är en liten enhet har vi möjlighet att själva påverka utvecklingen och vårt arbetssätt.

Vi är en del av Länssjukhuset i Kalmar, där 2300 personer arbetar för att erbjuda god vård och hög patientsäkerhet till länets invånare. Våra medarbetares ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar. Sjukhuset har moderna lokaler och ligger nära Kalmar centrum och Kalmarsund. Länssjukhuset i Kalmar är ett av Sveriges 20 länssjukhus och Region Kalmar läns största arbetsplats. Sjukhuset är tillräckligt stort för att ha de flesta specialiteter representerade samtidigt som det är tillräckligt litet för en bra och personlig kontakt över klinikgränserna. Tack vare engagerade och kunniga medarbetare har vi under lång tid visat upp goda nationella resultat – detta är vi stolta över! Vår arbetsmiljö kännetecknas av arbetsglädje, delaktighet, öppenhet och trygghet.
Vi är 7000 medarbetare i Region Kalmar län som ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Tillsammans arbetar vi för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Välkommen att bli en av oss!

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

2020/303

Placering/enhet:

Länssjukhuset i Kalmar

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100 %

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2020-06-07

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Upplysning om tjänsten

Christina Delborn, avdelningschef

0480-384 13
Upplysning om tjänsten

Jenny Salebäck, facklig företrädare Vårdförbundet

0480-448725

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 8 juni 2020 Lämna synpunkter på innehållet