Operationssjuksköterska

Länssjukhuset i Kalmar

Vi erbjuder

Är du den vi söker? Vill du arbeta tillsammans med duktiga och positiva kollegor på en operationsavdelning som blickar framåt? Då ska du söka denna tjänst!

Vi välkomnar nu en operationssjuksköterska som vill ingå i vårt team på centraloperation. Vi erbjuder dig ett spännande och varierande arbete med utmanande arbetsuppgifter, där du får ta stort ansvar och utvecklas i din profession.

Som operationssjuksköterska arbetar du i team tillsammans med andra professioner för att erbjuda patienten bästa möjliga vård.

Arbetet bedrivs inom en rad högspecialiserade områden. Vi samarbetar med andra kliniker, har både akut- och elektiv verksamhet, utför endoskopisk kirurgi, mikrokirurgi, laser- och robotassisterad kirurgi vilket ger omväxling utöver den breda kirurgi vi också gör. Dessutom ingår du i ett traumateam.

Vi har individuell schemaläggning och bemannar avdelningen dygnet runt vilket innebär att arbetstiden är förlagd till dag, kväll och natt. Du kommer att få en individuell introduktion inom våra tre sektioner kirurgi, ortopedi och specialsektionen som är anpassad utifrån dina tidigare erfarenheter.

Hos oss får du ett omväxlande, spännande och utmanande arbete på en trevlig arbetsplats.

Varje vecka kan du följa en arbetsplats/medarbetare på Region Kalmar läns Instagramkonto ”regionkalmarlan” Här får du inblick i vår vardag inom Region Kalmar län och får lära dig mer om våra olika verksamheter. Följ oss gärna!

Vi hjälper dig att söka bostad, läs mer om förutsättningarna här.

I Kalmar bor du med närheten till havet, naturen och Öland. Vill du veta mer om vad vår fantastiska region har att erbjuda? Läs mer på Kalmarsundsregionen.

Vi söker

Dig som är legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning inom operationssjukvård.Som person är du flexibel, noggrann, ansvarstagande, engagerad, har god samarbetsförmåga och kan fatta snabba beslut. Du kan arbeta självständigt och i team. Vi värnar om ett positivt arbetsklimat och ser ett bra bemötande, där vi visar ömsesidig respekt och förståelse för varandra, som en självklarhet. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Urval och tillsättning sker löpande under ansökningstiden. Välkommen med din ansökan!

Vår arbetsplats

Centraloperationsavdelningen är en del av Anestesi- och intensivvårdskliniken vid Länssjukhuset i Kalmar och består av tre sektioner, kirurgi, ortopedi och specialsektionen. Vid Centraloperation finns 15 operationssalar och vi servar specialiteterna allmänkirurgi, urologi, gynekologi, obstetrik, öron-näsa-hals kirurgi, tandvård/oralkirurgi, ögonsjukvård och medicinsk sjukvård. Vi arbetar även med robotkirurgi samt bemannar hybridsal. Enheten opererar ungefär 10 000 patienter årligen och vi är cirka 120 medarbetare.

Välkommen att bli en av oss!

Vi är en del av Länssjukhuset i Kalmar, där 2300 personer arbetar för att erbjuda god vård och hög patientsäkerhet till länets invånare. Våra medarbetares ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar. Sjukhuset har moderna lokaler och ligger nära Kalmar centrum och Kalmarsund. Länssjukhuset i Kalmar är ett av Sveriges 20 länssjukhus och Region Kalmar läns största arbetsplats. Sjukhuset är tillräckligt stort för att ha de flesta specialiteter representerade samtidigt som det är tillräckligt litet för en bra och personlig kontakt över klinikgränserna. Tack vare engagerade och kunniga medarbetare har vi under lång tid visat upp goda nationella resultat – detta är vi stolta över! Vår arbetsmiljö kännetecknas av arbetsglädje, delaktighet, öppenhet och trygghet.
Vi är 7000 medarbetare i Region Kalmar län som ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Tillsammans arbetar vi för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Välkommen att bli en av oss!

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

2020/110

Placering/enhet:

Länssjukhuset i Kalmar

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2020-03-22

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Upplysning om tjänsten

Gunilla Löf, Avdelningschef

0480-813 40
Upplysning om tjänsten

Charlotte Carlsson, Vårdförbundet

0480-837 65
Upplysning om tjänsten

Pavlina Georgiadou, Vårdförbundet

0480-812 00

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30