Operationssjuksköterska

Västerviks sjukhus

Vi erbjuder

Här erbjuds du ett varierande och spännande arbete som operationssjuksköterska på Västerviks Sjukhus. På vår enhet bedriver vi verksamhet inriktad på operationssjukvård, pre- och postoperativ vård, akut omhändertagande samt produktion av sterilgods. Vår arbetsplats består av centraloperation, en gynekologisk operation samt sterilcentral. Vi genomför kirurgiska, urologiska, ortopediska samt gynekologiska operationer i tätt samarbete med respektive klinik inom de olika verksamheterna. Sammantaget bemannar vi sex operationssalar där vi genomför elektiva och akuta operationer måndag till fredag samt så bedriver vi jourverksamhet dygnet runt, årets alla dagar. Vi har tillsammans en gemensam målsättning att ge våra patienter en god vård som kännetecknas av ett gott bemötande, hög kvalité, god tillgänglighet och stor yrkesskicklighet.

Vi söker

Vi söker dig som har specialistutbildning inom operationssjukvård. Har du erfarenhet inom ortopedi, gynekologi eller kirurgi så är detta meriterande men inte ett krav. För att trivas hos oss så ser vi att du är en lagspelare som är van att arbeta över gränserna och tycker att det är roligt att skapa kontakter och hitta nya vägar till samarbeten. Att organisera ditt arbete och jobba strukturerat och med ständigt hög kvalité i relation till dina patienter och medarbetare är något du ser som en självklarhet.

Vår arbetsplats

Välkommen till en starkt sammansvetsad arbetsgrupp med nära samarbete över gränserna. Vi är cirka 60 medarbetare med sterilcentralen inräknat.

Operationsavdelningen byggdes 1998 med sex operationssalar och är utrustade med modern teknisk utrustning. På avdelningen arbetar cirka 60 personer fördelade på undersköterskor, vidareutbildade sjuksköterskor inom anestesi och operation samt sekreterare. Operationslaget är jour på nätterna och sover när verksamheten så tillåter.

På avdelningen finns personal som ansvarar för HLR-utbildning, katastrofutbildning, organdonation, medicinsk teknik, benbank för Västerviks Sjukhus, autolog blodtvätt, läkemedelshantering, hygienrutiner samt miljösamordnare .

Vi är en del av Västerviks sjukhus, som är ett akutsjukhus med förlossningsvård och BB. På sjukhuset jobbar 1 500 medarbetare, vars ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar. De senaste åren har vi varit mellan etta och trea i listan över ”Sveriges bästa mellanstora sjukhus” och vi kommer alltid högt i AT-läkarnas ranking. Sjukhuset ligger nära Västerviks centrum och skärgård. Sjukhuset är en del av Region Kalmar län. Tillsammans jobbar vi och våra 7 000 kollegor för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

2019/229

Placering/enhet:

Västerviks sjukhus

Antal platser:

3

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2019-08-18

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.


Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Upplysning om tjänsten

Stefan Jansson

0490-862 42
Upplysning om tjänsten

Nicklas Johansson

0490-869 70
Upplysning om tjänsten

Silvia Cyrus, Vårdförbundet

0490-861 50

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30