Processledare för personcentrerade och sammanhållna vårdförlopp

Region Kalmar län

Vi erbjuder

Vi rekryterar en processledare till våra verksamheter inom hela hälso- och sjukvården. Vi finns i hela länet och möjlighet till placering är därför stor.

Nu pågår arbetet med att implementera de personcentrerade och sammanhållna vårdförloppen som är nationellt beslutade inom ramen för kunskapsstyrning. Vårdförloppen berör såväl den specialiserade som den primära vården, inkluderat kommunal hälso- och sjukvård. Vi söker nu dig som kan stötta verksamheterna att implementera dessa vårdförlopp hos oss.

Du förväntas leda och driva implementeringsarbetet, delta och bidra i nätverk inom länet, sydöstra sjukvårdsregionen och nationellt. Det innebär regelbunden kontakt med många olika medarbetare och instanser, både inom och utanför organisationen.

Inom tjänsten kan även andra uppdrag ingå som angränsar till patientkontrakt och nära vård.

Vi söker

Vi söker dig som har högskoleutbildning eller motsvarande eftergymnasial utbildning inom vård eller annat område som arbetsgivaren bedömer relevant. Kunskap om hälso- och sjukvårdens arbete och system är meriterande. Du har erfarenhet av att driva utvecklingsarbete, gärna inom offentlig förvaltning.

Som person ser vi att du är nyfiken och kommunikativ. Du har lätt för att skapa goda och förtroendefulla relationer samt att kunna engagera andra. Du har en god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift samt har goda administrativa färdigheter. Du är flexibel och uthållig med erfarenhet av att arbeta strukturerat och självständigt.  

I och med att tjänsten sträcker sig över hela länet så finns krav på körkort B. 

Vår arbetsplats

Du kommer att arbeta inom våra tre sjukvårdsförvaltningar och organisatoriskt tillhöra hälso- och sjukvårdsförvaltningen.

Du kommer till en arbetsplats med engagerade och kunniga medarbetare med fokus på bra bemötande.

Vi är cirka 7 000 medarbetare som tillsammans arbetar för livskvalitet och god hälsa för länets alla invånare. Våra tre hälso-och sjukvårdsförvaltningar finns representerade i hela Kalmar län. Vi erbjuder specialiserad sjukhusvård och psykiatriskvård. Vi bedriver länets samlade laboratorieverksamhet och ansvarar för länets hälsocentraler. Vi ser människan i ett helhetsperspektiv och arbetar för att främja hälsa i alla möten.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2022/832

Placering/enhet:

Region Kalmar län

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100 %

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2022-10-10
Upplysning om tjänsten

Johan Rosenqvist, Hälso- och sjukvårdsdirektör

0480-448106

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 11 oktober 2022 Lämna synpunkter på innehållet