Projektadministratör

Kalmar Länstrafik

Vi erbjuder

Som projektadministratör vid Kalmar länstrafik har du att rapportera till styrgruppen för projektet med att utveckla vårt bokning- och trafikledningssystem för serviceresor (WinHast).
Du har att koordinera och ansvara för projektets administrativa del d.v.s. skapa stödrutiner, administrera informationsflöden och organisera och följa upp arbetet. Du har att vara projektledaren behjälplig och till delar så även agera ledande i vissa delprojekt.

Vi söker

Du har en akademisk examen inom samhällsvetenskap eller utbildning arbetsgivaren bedömer likvärdig. Tidigare erfarenhet från projekt med utveckling av mjukvara och användarupplevelser (UX-design) ses som meriterande. Som person krävs att man är noggrann och systematisk och har lätt för att kommunicera i tal och skrift.
Arbetet innebär ett konsultativt arbetssätt såväl enskilt som i team då du kommer att ha ett nära samarbete med både medarbetare inom förvaltningen och externa aktörer.

Vår arbetsplats

Kalmar länstrafik är en del av Region Kalmar län och ansvarar för länets kollektivtrafik. Vårt uppdrag är att erbjuda resor som underlättar och berikar människors liv och utvecklar vår region. Vårt huvudkontor finns i Högsby med filialer i Kalmar och Oskarshamn. För mer information om vår arbetsplats och vårt uppdrag besök www.kalmarlanstrafik.se

-

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

KLT:2019:1

Placering/enhet:

Kalmar Länstrafik

Anställningsform:

Allmän visstid

Anställningstid:

Allmän visstid 2019-02-01 till 2020-12-31

Sysselsättningsgrad:

Visstid

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuelll lönesättning

Ansök senast:

2019-01-31

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Upplysning om tjänsten

Lars Lindahl

Biträdande förvaltningschef

010-21 21 080
Upplysning om tjänsten

Conny Karlsson

Utvecklingschef

010-21 21 150

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30