bild för annons Proteskirurg Ortopedkliniken

Proteskirurg Ortopedkliniken

Oskarshamns sjukhus

Vi erbjuder

Vill du fokusera helhjärtat på din profession som proteskirurg? Vill du arbeta tillsammans med erfarna kollegor där samtliga är fast anställda överläkare med fokus på proteskirurgi? Är du intresserad av att arbeta uteslutande dagtid utan avbrott för jouruppdrag? Fundera över om inte ortopedkliniken i Oskarshamn skulle vara något för dig i så fall.

Vi söker

Vi söker en erfaren proteskirurg.

Vår arbetsplats

På Ortopedkliniken Oskarshamn är vi drygt 30 medarbetare, varav fem överläkare som arbetar stationärt på kliniken. Hos oss ägnar vi oss åt det vi är bäst på - ledprotesoperationer i höft och knä. Viss dagkirurgisk verksamhet förekommer. Vi har en bra bemanning på vårdavdelning och operationsavdelning och bedriver sedan 2004 en uteslutande elektiv ortopedisk kirurgi på absolut högsta nivå. Vi jobbar efter visionen ”tillgänglighet och kvalitet i världsklass” och har korta ledtider, väl inom vårdgarantin, till både nybesök och operationer. Vi ligger sedan ett antal år permanent i Sverigetopp vid utvärderingar av verksamheten i nationella patientenkäten. Utbildningsinsatser, deltagande på konferenser, utvecklingsdagar och övrigt som bidrar till din och klinikens utveckling och trivsel prioriteras högt hos oss. Sammantaget är vi en mycket kvalitetsmedveten, målinriktad och patientfokuserad verksamhet. 

Vi är en del av Oskarshamns sjukhus, som är ett litet sjukhus med snabba beslutsvägar och nära kontakter mellan enheterna. Våra medarbetares ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar, bland annat har vi utsetts till Sveriges bästa mindre sjukhus flera gånger de senaste åren. Sjukhuset ligger nära Oskarshamns centrum och skärgård.
Sjukhuset är en del av Region Kalmar län. Tillsammans jobbar vi och våra 7 000 kollegor för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.


Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2022/971

Placering/enhet:

Oskarshamns sjukhus

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100 %

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2023-01-31
Upplysning om tjänsten

Dick Beddesand, Basenhetschef

0491-782106
Upplysning om tjänsten

Niki Sundström, Läkarföreningen

0480-410387

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30