Hoppa till innehåll
Region Kalmar Läns Logotyp

Psykolog AnorexiBulimiCenter

Psykiatriförvaltningen

Vi erbjuder

Till mottagningen i Västervik söker vi nu Psykolog.

Hos oss ingår du i ett team med bred professionell sammansättning. Du kommer att utreda, diagnostisera och behandla ätstörningar samt arbeta förebyggande i samverkan med andra samarbetspartners. Behandlingsarbetet är till största del individualterapeutiskt. Enheten har en tradition av att forska och delta i olika forskningsprojekt.

Målgruppen är barn, ungdomar, vuxna och deras familjer. Enheten har två multidisciplinärt sammansatta team där företrädare för olika behandlingsinriktningar och specialkunskaper samverkar. Varje medarbetare bidrar med sin specialkompetens. Ett team är placerat i Kalmar och ett i Västervik. 

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad psykolog. Det är meriterande med tidigare arbetslivserfarenhet inom psykiatrin och ätstörningsområdet. Utbildning inom ätstörningsområdet kommer erbjudas av arbetsgivaren.  

För att passa för den här tjänsten behöver du trivas med att arbeta i team. Du behöver ha en mycket god förmåga att samarbeta och en drivkraft att dela med dig av dina kunskaper och erfarenheter till andra i gruppen. Vi vill att du är nyfiken och har en vilja att lära och utvecklas i arbetet.

Vi anser att det är viktigt att du besitter förmåga till att självständigt planera och strukturera ditt arbete samt en god initiativförmåga. 

Vår arbetsplats

AnorexiBulimiCenter (ABC) är en specialistenhet för utredning och behandling av ätstörningar.

Vi har Region Kalmar län som upptagningsområde och ABC består av två mottagningar placerade i Kalmar och Västervik.

Vi ingår i Psykiatriförvaltningen i Region Kalmar län. Inom förvaltningen arbetar totalt 600 medarbetare med specialistpsykiatrisk vård och behandling för vuxna, barn och ungdomar.
Psykiatriförvaltningen är en del av Region Kalmar län, vars 7 000 medarbetare jobbar tillsammans för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare.
Region Kalmar län ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2023/289

Placering/enhet:

Psykiatriförvaltningen

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2023-04-16
Upplysning om tjänsten

Emma Alenius, tf enhetschef

0490-87872

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30