Psykolog AnorexiBulimiCenter(ABC), Kalmar

Psykiatriförvaltningen

Vi erbjuder

Vi söker nu en psykolog till mottagningen i Kalmar då en medarbetare går på föräldrarledighet.

Vi vänder oss till Dig som är intresserad av att arbeta inom en väl fungerande basenhet och har ett stort intresse av behandling och forskning. Vill Du fördjupa Din kompetens inom ätstörningsområdet är Du välkommen med Din ansökan eller ta kontakt för mer information.

Enheten arbetar utifrån ett helhetsperspektiv där psykologiska, biologiska och relationella faktorer tillmäts lika värde. Teamen är multidisciplinärt sammansatta där företrädare för olika behandlingsinriktningar och specialkunskaper samverkar.

Vi söker

Leg Psykolog. Du kommer att få utreda, diagnostisera och behandla ätstörningar. Du bör ha god initiativ- och samarbetsförmåga. Kompetensutbildning inom ätstörningsbehandling kommer att erbjudas av arbetsgivaren vid behov.

Vår arbetsplats

AnorexiBulimiCenter (ABC) är en specialistenhet för utredning och behandling av ätstörningar (Anorexi, Bulimi, Ätstörning UNS) Organisatoriskt utgör vi en egen basenhet och har Kalmar Län som upptagningsområde. ABC består av två mottagningar en i Kalmar och en i Västervik. Målgruppen är barn, ungdomar och vuxna och deras familjer.

Vi ingår i Psykiatriförvaltningen i Region Kalmar län. Inom förvaltningen arbetar totalt 600 medarbetare med specialistpsykiatrisk vård för vuxna, barn- och ungdomar, rättspsykiatrisk vård samt rehabiliteringvård. Psykiatriförvaltningen är en del av Region Kalmar län, vars 7 000 medarbetare jobbar tillsammans för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Region Kalmar län ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

2019/583

Placering/enhet:

Psykiatriförvaltningen

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2019-12-13

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.


Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Upplysning om tjänsten

Margareta Olsson

0480-844 61
Upplysning om tjänsten

Jenny Sylvan, SACO

0490-878 74

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 6 december 2019 Lämna synpunkter på innehållet