Psykolog habilitering

Länssjukhuset i Kalmar

Vi erbjuder

Vi står i startgroparna för att forma framtidens autismteam, och vi söker dig som tillsammans med oss vill vara med och bygga upp teamet. Habiliteringen är en tvärprofessionell arbetsplats, där du i teamet står för den psykologiska kompetensen. Du arbetar till stor del självständigt i vardagen men du har också ett nära utbyte med kollegor och andra yrkeskategorier. Du har ett nära samarbete med teamets läkare. Du kommer samarbeta med andra verksamheter både inom och utanför sjukhuset och du är delaktig i arbetet kring verksamhetsutveckling.
Vi erbjuder dig regelbunden intern och extern handledning och möjlighet till vidareutbildning inom verksamhetsområdet. Vi erbjuder också möjlighet till specialistutbildning inom området.
I det dagliga arbetet erbjuds du råd och stöd av dina erfarna kollegor.

Vi söker

Dig som är legitimerad psykolog och vill jobba med barn och ungdomar och har ett intresse för neuropsykiatri. I tjänsten ingår utredning, bedömning, diagnosticering, behandling, rådgivning och stöd, till barn och ungdomar i åldern 0-18 år, med autismspektrumproblematik, och deras familjer och nätverk. Det ingår även arbete med gruppverksamhet och utbildningsinsatser. Meriterande för tjänsten är kunskaper i KBT, erfarenhet av att arbeta med personer med autismdiagnos, och kunskaper om barn och ungas utveckling, men framförallt ser vi att du har ett genuint intresse för att arbeta med målgruppen barn- och unga med neuropsykiatriska diagnoser, och tillsammans med oss vill vara med och göra skillnad i vardagen. Som person är du flexibel, självständig, har god samarbetsförmåga och trivs med att arbeta i team. Då resor förekommer i arbetet är B-körkort ett krav. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vår arbetsplats

Länssjukhuset i Kalmar är en del av Landstinget i Kalmar län och arbetar för ett friskare, tryggare och rikare liv. Med stort engagemang, bred kompetens och hög specialisering erbjuder vi god vård och hög patientsäkerhet till länets invånare. Sjukhuset har moderna lokaler och ligger centralt, endast ett stenkast från Kalmarsund. Vi satsar på systematisk utveckling och förbättring. Hos oss arbetar runt 2 200 personer med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!

Habiliteringen är en specialistverksamhet som ger stöd till personer med funktionsnedsättningar och deras anhöriga. Verksamheten arbetar mot hela södra Kalmar län, men är lokaliserad på Länssjukhuset i Kalmar.
Inom habiliteringen arbetar vi i tvärprofessionella team där det ingår arbetsterapeut, kurator, logoped, läkare, psykolog, fysioterapeut/sjukgymnast, sjuksköterska, specialpedagog. Teamet har också tillgång till fritidssamordnare och It-tekniker.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

HSF LSK:2018:175

Placering/enhet:

Länssjukhuset i Kalmar

Anställningsform:

Tillsvidareanställd

Anställningstid:

Tillsvidareanställd

Sysselsättningsgrad:

Heltid

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2019-01-31

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Upplysning om tjänsten

Susanne Ekdahl

Avdelningschef

0480-448126
Upplysning om tjänsten

Susanne Duthoit

Facklig företrädare SACO

0480-84056

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30