Psykolog inom Mödrahälsovård och Barnhälsovård till Kalmar

Primärvårdsförvaltningen

Vi erbjuder

Som psykolog inom Mödrahälsovård och Barnhälsovård arbetar du med förebyggande hälsovård och främjande insatser i ett tidigt skede. Målgruppen är blivande föräldrar och familjer med barn i förskoleåldern. Fokus är barns psykiska hälsa och utveckling. Du kommer att träffa barn och vuxna i olika typer av hälsofrämjande insatser samt utföra barnbedömningar på primärvårdsnivå.

Du träffar regelbundet sjuksköterskor inom barnhälsovården och barnmorskor inom mödrahälsovården för konsultation och fortbildning. I arbetet ingår även metodutveckling.

Psykologverksamheten inom Mödrahälsovård och Barnhälsovård är en länsövergripande enhet inom Barnhälsovården i Region Kalmar län.

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad psykolog. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete inom Mödrahälsovård eller Barnhälsovård alternativt har ett stort intresse för området.

Fördjupade kunskaper i konsultationsmetodik, utvecklingspsykologi, föräldrablivandets psykologi, hälsopsykologi och psykoterapeutiska metoder anpassade till arbete inom Mödrahälsovård och Barnhälsovård är meriterande.

Du har ett stort intresse för förebyggande och salutogent arbete och vill arbeta med flera 'verktyg i verktygslådan'. Som person är du kommunikativ, flexibel, pedagogisk och har lätt för att arbeta självständigt. Du har nära till skratt och har lätt att samarbeta inom och utom arbetsgruppen.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

B-körkort är ett krav då resor ingår i tjänsten.

Vår arbetsplats

Du kommer att vara del av en engagerad arbetsgrupp med 8 psykologer. Arbetsklimatet är öppet och utvecklande. Arbetsuppgifterna är varierande och du har själv möjlighet att vara med att påverka och utveckla arbetet. Du erbjuds regelbunden extern handledning, har goda möjligheter till fortbildning och kollegiala nätverk.

I Kalmar län är det alltid nära till havet och naturupplevelser som förhöjer livskvaliteten!

Vill du bli vår kollega? Välkommen med din ansökan!

Vi är en del av Primärvårdsförvaltningen, som erbjuder hälso- och sjukvård till hela Kalmar län. Vi finns både i större städer och på mindre orter. Med allmänmedicin som vår utgångspunkt ser vi människan i ett helhetsperspektiv och arbetar för att främja hälsa i alla möten.
Primärvårdsförvaltningen är en del av Region Kalmar län. Tillsammans är vi 7 000 medarbetare som jobbar för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.


Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2022/799

Placering/enhet:

Primärvårdsförvaltningen

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100 %

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2023-01-03
Upplysning om tjänsten

Jennie Gladh, Verksamhetschef

0480-410395
Upplysning om tjänsten

Sofi Hild, Psykologförbundet

0480-89909

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 4 januari 2023 Lämna synpunkter på innehållet