Hoppa till innehåll
Region Kalmar Läns Logotyp

Psykolog till öppenvården

Psykiatriförvaltningen

Vi erbjuder

Välkommen till vår vuxenpsykiatriska mottagning i Kalmar! Vi erbjuder dig ett spännande och omväxlande arbete inom den allmänpsykiatriska öppenvården, i vårt nya vackra psykiatrihus. Du kommer att få vara med och utveckla framtidens psykiatri i samarbete med ca 30 individer i olika professioner. Vår mottagning kännetecknas av medarbetare med kompetens, engagemang och god stämning. Vi som arbetar här är sjuksköterskor, läkare, psykologer, kuratorer, psykoterapeuter och medicinska sekreterare. Vi tillämpar ett tvärprofessionellt arbetssätt såväl inom och som utom mottagningen.

Nu har en av våra medarbetare flyttat och vi söker därför dig som vill ingå i vår psykologgrupp bestående i nuläget av fem psykologer och en psykologassistent. Vi har en nära samverkan med våra kollegor inom kliniken och är tillsammans tolv fast anställda psykologer förutom återkommande PTP-psykologer, kandidater och assistenter. Vi har regelbundna professionsträffar, god kollegial stöttning och erbjuds god kompetensutveckling och handledning.

Som psykolog på vår mottagning kommer du att erbjudas ett varierat arbete som innehåller bedömningar, utredningsarbete och samtalsbehandling. Du kommer att ges möjlighet till kompetensutveckling och stor frihet till val av metod och arbetssätt. Du planerar i hög grad ditt arbete själv och erbjuds flextid.

Arbetstiden är förlagd måndag - fredag.

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad psykolog med ett stort intresse för, och gärna erfarenhet av, psykiatri. Vi önskar att du har ett alldeles särskilt intresse och engagemang för just den patientgrupp vi möter. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Den vi söker ska vara nyfiken, kreativ, noggrann och gilla att samarbeta. Du ska ha förmåga att skapa och bibehålla goda relationer, samt arbeta utifrån ett personcentrerat förhållningssätt.

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden.

Vår arbetsplats

Kalmar är en vacker och lagom stor stad som har blivit framröstad som Sveriges bästa sommarstad ett antal år i rad, och är en trevlig och trygg stad att leva i alla årstider. Här finns goda kommunikationer, närhet till hav och natur och det är cykelavstånd till det mesta. Om du inte bor på orten och får anställning här så erbjuds du även hjälp med att hitta boende.

Vuxenpsykiatri Söder består av en psykiatrisk akutmottagning, heldygnsavdelningar, öppenvårdsmottagningar och behandlingsenheter. Hos oss arbetar ca 220 engagerade medarbetare med ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag!

Vi ingår i Psykiatriförvaltningen i Region Kalmar län. Inom förvaltningen arbetar totalt 600 medarbetare med specialistpsykiatrisk vård och behandling för vuxna, barn och ungdomar.
Psykiatriförvaltningen är en del av Region Kalmar län, vars 7 000 medarbetare jobbar tillsammans för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare.
Region Kalmar län ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2023/209

Placering/enhet:

Psykiatriförvaltningen

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2023-04-30
Upplysning om tjänsten

Karin Månsson, Enhetschef

0480-84456
Upplysning om tjänsten

Linus Frimodig, Leg psykolog

0480-84940
Upplysning om tjänsten

Cecilia Rönnbäck, Leg psykolog

0480-84743

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30