Psykolog/PTP-Psykolog Psykiatrisk öppenvårdsmottagning, Nybro

Psykiatriförvaltningen söker Psykolog/PTP-Psykolog Psykiatrisk öppenvårdsmottagning, Nybro. Välkommen med din ansökan senast den 31 januari.

Vi erbjuder

Arbetsuppgifter
Till dig som söker en tjänst som Leg. Psykolog eller en PTP-placering. Nu kan vi erbjuda en plats i vårt team. Teamet består av sjuksköterskor, Psykologer, sjuksköterskor, skötare, medicinska sekreterare, kurator, terapeuter samt läkare. Vi är en trevlig grupp med bra sammansättning av professioner. Vi samarbetar för att ge den vård som kan behövas till varje patient. Som psykolog eller PTP-Psykolog är uppdraget att ge behandling både enskilt och i grupp, göra bedömning inför utredning, kartläggning/skattningar samt samarbeta med våra vårdgrannar. Innehållet i tjänsten är flexibelt där vi kan ge stöd och behandling både i och utanför mottagningen, beroende på val av terapimodell.
Som ett led i god arbetsmiljö och patientsäkerhet erbjuder vi handledning och kompetensutveckling till alla våra personalkategorier. Vi handleder kontinuerligt studenter.

Vi söker

Kvalifikationer
Leg. Psykolog alternativ PTP-Psykolog. Vi värderar högt en personlig lämplighet med engagemang och där vi tillsammans utvecklar vår enhet. Meriterande är erfarenhet från psykiatri.

För PTP-psykolog gäller tidsbegränsad anställning enligt särskild lag (12 månader).

Vår arbetsplats

Vi är samlade i en länsövergripande psykiatriförvaltning och vår verksamhet är uppdelad i sex basenheter. Vi är idag totalt ca 600 medarbetare.

Vår enhet är en del av Vuxenpsykiatri Söder där Kalmar Län delas upp i norr, mellan och södra området. Vi erbjuder tillsammans en Specialistpsykiatrisk vård för våra medborgare med bland annat Psykiatrisk akutmottagning, heldygnsavdelningar, öppenvårdsmottagningar, behandlingsenheter samt enheter med focus på integrerad psykiatri. Totalt är vi ca 220 engagerade medarbetare.

Läs mer om Region Kalmar län som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:

PF:2018:101

Placering/enhet:

Psykiatriförvaltningen

Anställningsform:

Tillsvidareanställd

Anställningstid:

Tillsvidareanställd

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2019-01-31

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.

Upplysning om tjänsten

Kjell Hultgren

Avdelningschef

0481-44842
Upplysning om tjänsten

Pär-Eric Nilsson

Psykolog

073-0822951

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0480-841 59

Kontorstid mån-fre kl. 08:00-17:00

Om du får problem med att bifoga filer och inte kan skicka in din ansökan, skicka ansökan till supportmailen. Ange tjänstens referensnummer och bifoga filerna.

Vanliga frågor
Uppdaterad 1 februari 2019 Lämna synpunkter på innehållet