Psykolog/PTP-psykolog Vuxenpsykiatri Öppenvård, Kalmar

Psykiatriförvaltningen

Vi erbjuder

Till dig som är Psykolog/PTP-psykolog - nu kan vi erbjuda en plats i vårt kunniga och trevliga arbetslag! Hos oss arbetar psykologer, sjuksköterskor, medicinska sekreterare, kurator, psykoterapeuter samt läkare. Vi är en trevlig grupp med bra sammansättning av yrkesprofessioner som har roligt tillsammans. Vi samarbetar för att ge den vård som kan behövas till varje patient. Som psykolog hos oss är uppdraget att bistå med psykologisk behandling både enskilt och i grupp, göra bedömningar inför utredning och psykoterapi, att genomföra psykologiskt utredningsarbete utifrån olika frågeställningar, samt samarbeta med våra vårdgrannar. Vi arbetar utifrån en rad olika terapimodeller och inriktningar, så hos oss får man chans att prova på olika saker men även fördjupa sig i sådant man är intresserad av!

Som ett led i god arbetsmiljö och patientsäkerhet erbjuder vi handledning och kompetensutveckling till alla våra personalkategorier. Vi handleder kontinuerligt studenter. Vi erbjuder en mentor till nyanställda.

För dig som söker PTP-tjänstgöring erbjuder Region Kalmar Län ett PTP-program med nätverksträffar och utbildningstillfällen en gång per månad för PTP-psykologer från regionens olika verksamheter.

Studierektor för PTP-programmet finns samt naturligtvis handledare.

Som Psykolog erbjuder vi tillsvidareanställning, medan PTP-psykolog anställs tidsbegränsat enligt särskild lag (12 mån)

Vi söker

Leg. Psykolog alt. PTP-psykolog. Vi värderar högt en person med engagemang och där vi tillsammans utvecklar vår enhet. Du som söker har en god samarbetsförmåga, är trygg i att ta egna initiativ och har ett flexibelt förhållningssätt. Du ska kunna arbeta som del av ett större multidisciplinärt team. Meriterande är erfarenhet från psykiatri. Du bör också ha ett intresse för såväl psykologisk behandling som utredning. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vår arbetsplats

Vuxenpsykiatri Söder i Kalmar Län delas upp i norr, mellan och södra området. Vi erbjuder tillsammans en Specialistpsykiatrisk vård för våra medborgare med bland annat Psykiatrisk akutmottagning, heldygnsavdelningar, öppenvårdsmottagningar, behandlingsenheter samt enheter med fokus på integrerad psykiatri. Totalt är vi ca 220 engagerade medarbetare.

Vi ingår i Psykiatriförvaltningen i Region Kalmar län. Inom förvaltningen arbetar totalt 600 medarbetare med specialistpsykiatrisk vård för vuxna, barn- och ungdomar, rättspsykiatrisk vård samt rehabiliteringvård.
Psykiatriförvaltningen är en del av Region Kalmar län, vars 7 000 medarbetare jobbar tillsammans för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare.
Region Kalmar län ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

2020/173

Placering/enhet:

Psykiatriförvaltningen

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid %

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2020-03-31

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Upplysning om tjänsten

Kjell Hultgren, Enhetschef

0481-448 42
Upplysning om tjänsten

Cecilia Rönnbäck, Psykolog

0480-847 43

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 29 mars 2020 Lämna synpunkter på innehållet