Psykolog/PTP-psykolog

Psykiatriförvaltningen

Vuxenpsykiatrin Söder söker nu två leg. psykologer alt. PTP-psykologer till öppenvårdsmottagningarna i Kalmar och Nybro! 

Vi erbjuder

Till dig som söker en tjänst som leg. psykolog eller en PTP-placering - nu kan vi erbjuda en plats i våra team! Teamen består av psykologer, sjuksköterskor, skötare, medicinska sekreterare, kurator, psykoterapeuter samt läkare. Vi är en trevlig grupp med bra sammansättning av yrkesprofessioner. Vi samarbetar för att ge den vård som kan behövas till varje patient. Som psykolog och som PTP-psykolog är uppdraget att ge behandling både enskilt och i grupp, göra bedömning inför utredning, kartläggning/skattningar samt samarbeta med våra vårdgrannar. Innehållet i tjänsten är flexibelt där vi kan ge stöd och behandling både i och utanför mottagningen, beroende på val av terapimodell.  

Som ett led i god arbetsmiljö och patientsäkerhet erbjuder vi handledning och kompetensutveckling till alla våra personalkategorier. Vi handleder kontinuerligt studenter.

För dig som söker PTP-tjänstgöring erbjuder Region Kalmar Län ett PTP-program med nätverksträffar och utbildningstillfällen en gång per månad för PTP-psykologer från regionens olika verksamheter. Studierektor för PTP-programmet finns samt naturligtvis handledare.

Vi söker

Två leg. psykologer alt. PTP-psykologer! Vi värderar högt en personlig lämplighet med engagemang och där vi tillsammans utvecklar vår enhet. Du som söker har en god samarbetsförmåga, är trygg i att ta egna initiativ och har ett flexibelt förhållningssätt. Meriterande är erfarenhet från psykiatri. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vår arbetsplats

Vuxenpsykiatri Söder i Kalmar Län delas upp i norr, mellan och södra området. Vi erbjuder tillsammans en Specialistpsykiatrisk vård för våra medborgare med bland annat Psykiatrisk akutmottagning, heldygnsavdelningar, öppenvårdsmottagningar, behandlingsenheter samt enheter med fokus på integrerad psykiatri. Totalt är vi ca 220 engagerade medarbetare.

Vi är en del av en länsövergripande psykiatriförvaltning med 600 medarbetare. Psykiatriförvaltningen är en del av Region Kalmar län, vars 7 000 medarbetare jobbar tillsammans för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

2019/283

Placering/enhet:

Psykiatriförvaltningen

Antal platser:

2

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2019-09-15

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.


Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Upplysning om tjänsten

Kjell Hultgren

070-22 91 895
Upplysning om tjänsten

Pär-Eric Nilsson

Psykolog, mottagningen Nybro

073-08 22 951
Upplysning om tjänsten

Cecilia Rönnbäck

Psykolog mottagning 1 Kalmar.

0480-84743

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30