Psykoterapeut till Barn- och Ungdomshälsan i Kalmar

Primärvårdsförvaltningen

Vi erbjuder

Ett stimulerande och meningsfullt arbete i vårt team i Kalmar. Här får du användning av ditt terapeutiska kunnande och din diagnostiska förmåga, när du behandlar psykisk ohälsa hos barn och unga, 6 – 17 år samt deras familjer inom primärvården.

Kärnan i arbetet är psykologisk behandling, bedömningar och rådgivning. Goda möjligheter finns också att vara med och utveckla nya sätt att nå ut till vår målgrupp och förbättra deras psykiska hälsa, där vi till exempel tittar på möjligheterna till gruppbehandling samt har en pågående satsning på föreläsningar.

Vi söker

För att vara aktuellt för tjänsten ska du vara legitimerad psykoterapeut/terapeut med annan grundutbildning.

Har du jobbat med målgruppen är det meriterande men viktigast är att du vill arbeta med barn och unga samt deras familjer där det psykologiska samtalet och familjeperspektivet är centralt.

Tycker du att det här låter som något för dig så vill vi gärna att du söker. Viktigast för oss är att hitta dig som vill anta utmaningen att bygga en ny arbetsplats med utrymme för kreativitet och arbetsglädje. Det ska kännas meningsfullt och viktigt att arbeta med vår framtid, barn och ungas psykiska hälsa.

Vår arbetsplats

Inom primärvården är arbetet med psykisk hälsa föremål för stort intresse nationellt samt under expansion och utveckling. Vi måste tänka nytt och vara kreativa för att finna vägar att hejda utvecklingen med ökad psykisk ohälsa.

Barn- och Ungdomshälsan är en relativt nystartad enhet om två team med olika yrkeskategorier inom Region Kalmar län. Teamet i Kalmar består av 8 medarbetare och är placerat i nyrenoverade lokaler centralt med havsutsikt.

Vi är en del av Primärvårdsförvaltningen, som erbjuder hälso- och sjukvård till hela Kalmar län. Vi finns både i större städer och på mindre orter. Med allmänmedicin som vår utgångspunkt ser vi människan i ett helhetsperspektiv och arbetar för att främja hälsa i alla möten. Primärvårdsförvaltningen är en del av Region Kalmar län. Tillsammans är vi 7 000 medarbetare som jobbar för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

2019/311

Placering/enhet:

Primärvårdsförvaltningen

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100 %

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2019-09-01

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.


Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Upplysning om tjänsten

Magdalena Ståhle

Verksamhetschef

0480-812 45
Upplysning om tjänsten

Anders Rönnberg, Psykologförbundet

0490-872 72
Upplysning om tjänsten

Lena Pleijel Rydberg, Akademikerförbundet SSR

0480-384 81

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 2 september 2019 Lämna synpunkter på innehållet