PTP-psykolog, BUP öppenvård söder, Kalmar

Psykiatriförvaltningen

Vi erbjuder

Välkommen att söka tjänst som PTP-psykolog på BUP öppenvård i Kalmar!

Du kommer att ingå i ett multiprofessionellt team med läkare, psykologer, sjuksköterskor, psykoterapeuter, socionomer, sekreterare, specialpedagog, sjukgymnast och arbetsterapeut. Vi är en stor enhet med drygt 50-tal anställda, varav 9 legitimerade psykologer.

Uppföljning, kvalitet och patientsäkerhet är prioriterade områden.

Vi arbetar utifrån flera olika terapeutiska inriktningar och vi strävar alltid efter att se barnet/ungdomen i sitt sammanhang. Vi erbjuder goda möjligheter till handledning med externa handledare. I PTP-tjänsten har landstinget I Kalmar län antagit ett PTP-program med studierektor och regelbundna nätverksträffar med utbildningar.

Från enheten får du en PTP-handledare samt möjlighet att delta på internutbildningar. Vid intresse förmedlas gärna en kontakt med nuvarande PTP-psykolog.

Vi söker

Examen psykologprogrammet.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet

Vår arbetsplats

Enheten består av två arbetsplatser och vi söker nu PTP psykolog med placering i Kalmar. Mottagningen är centralt belägen med gångavstånd till buss och tågförbindelser.

BUP ingår i Psykiatriförvaltningen i Region Kalmar län. Inom förvaltningen är vi totalt 600 medarbetare som arbetar med specialistpsykiatrisk vård för vuxna, barn- och ungdomar, rättspsykiatrisk vård samt rehabiliteringvård.

Tillsättning kommer ske löpande, så skicka din ansökan redan idag.Vi ingår i Psykiatriförvaltningen i Region Kalmar län. Inom förvaltningen arbetar totalt 600 medarbetare med specialistpsykiatrisk vård för vuxna, barn- och ungdomar, rättspsykiatrisk vård samt rehabiliteringvård. Psykiatriförvaltningen är en del av Region Kalmar län, vars 7 000 medarbetare jobbar tillsammans för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Region Kalmar län ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

2019/515

Placering/enhet:

Psykiatriförvaltningen

Anställningsform:

Visstidsanställning längre än 6 månader

Anställningstid:

Tidsbegränsad

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2019-11-17

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.


Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Upplysning om tjänsten

Ingela Liljekvist, Enhetschef

0480-831 95
Upplysning om tjänsten

Magnus Jönsson, Enhetschef

0480-44 84 88
Upplysning om tjänsten

Amanda Gustafsson, Psykolog

0480-41 03 01

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 14 november 2019 Lämna synpunkter på innehållet