PTP-psykolog, BUP

Psykiatriförvaltningen

Vi erbjuder

Till BUP Oskarhamn öppenvård söker vi nu dig som har psykologexamen och har intresse för barnpsykiatriskt arbete. Du kommer att ingå i ett multiprofessionellt team med läkare, psykologer, sjuksköterskor, psykoterapeuter, socionomer, arbetsterapeut, sjukgymnast och sekreterare. På arbetsplatsen finns två legitimerade psykologkollegor. BUP mottagningen i Oskarshamn är en liten enhet som gör att vi jobbar nära varandra vilket ger ett väl sammanhållet och fungerande team. En liten mottagning gör också att du som psykolog får ha ett brett anslag och behöver kunna arbeta med många olika former av behandling - det är varierande och lärorikt. Vi är en engagerad mottagning med starkt driv och vilja att göra vårt arbete bra. Vi befinner oss i en utvecklingsfas där vi aktivt jobbar med att utveckla vår verksamhet- både med utbud i form av olika behandlingar och interventioner men även med att säkerställa patientsäkerhet och vår egen kompetens. Det finns goda möjligheter till fortbildning och alla medarbetare erbjuds regelbunden extern handledning. Vi erbjuder en intressant och spännande utmaning i en verksamhet som vill utgöra en barnpsykiatri i framkant. För PTP-tjänsten har landstinget I Kalmar län antagit ett PTP-program med studierektor och regelbunda nätverksträffar med utbildningar. Från enheten får du en PTP-handledare samt möjlighet att delta på internutbildningar. Vid intresse förmedlas gärna en kontakt med nuvarande PTP-psykolog. Du kommer att arbeta med bedömning, utredning och behandling av barn, ungdomar och deras familjer i ett multidisciplinärt sammanhang. Du kommer att ha ett nära samarbete med olika professioner och ha kontakt med skola, socialtjänst och vårdgrannar. På vår arbetsplats strävar vi efter ett gott klimat för diskussion och dialog. Vi kommer under hösten 2019 att flytta till nybyggda lokaler belägna vid sjukhuset i Oskarshamn. Tillsättning sker löpande under ansökningstiden.

Vi söker

Psykologexamen. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. B-körkort önskvärt.

Vår arbetsplats

Den specialiserande barn och ungdomspsykiatrin i Kalmar län bedriver öppenvårdsverksamhet I Kalmar, Oskarshamn, Västervik och Vimmerby. Det finns också en akutavdelning och två ätstörningsenheter som tillhör kliniken. Tillgänglighet, respektfullhet och professionalism är våra ledord. Vi värnar om en hög kvalitet och ett helhetstänkande i arbetet.

Vi är en del av en länsövergripande psykiatriförvaltning med 600 medarbetare. Psykiatriförvaltningen är en del av Region Kalmar län, vars 7 000 medarbetare jobbar tillsammans för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

2019/124

Placering/enhet:

Psykiatriförvaltningen

Anställningsform:

Visstidsanställning längre än 6 månader

Anställningstid:

Tidsbegränsad

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2019-05-31

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.


Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Upplysning om tjänsten

Ingela Liljekvist

Enhetschef

0480-831 95
Upplysning om tjänsten

Magnus Jönsson

Enhetschef

070-278 73 97
Upplysning om tjänsten

Sofia Hellström

Psykolog

0491-825 74
Upplysning om tjänsten

Sara Alexandersson, SACO

0480-44 84 86

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30