PTP psykolog, Psykiatrisk öppenvårdsmottagning

Psykiatriförvaltningen

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig ett spännande och omväxlande arbete i samarbete med bland annat läkare, andra psykologer, sjuksköterskor, psykoterapeuter, medicinska sekreterare och skötare. Vi vet att våra medarbetare tycker att det är roligt att gå till jobbet och hos oss är det är viktigt att arbetsplatsen erbjuder trivsel, trygghet och roliga utmaningar. Som ett led i att skapa en god arbetsmiljö och en ökad patientsäkerhet erbjuder vi handledning och kompetensutveckling till samtliga personalkategorier och möjlighet för dig att specialisera dig inom något område.

Landstinget i Kalmar län erbjuder ett landstingsövergripande PTP-program för att skapa en sammanhållen, gemensam, praktisk tjänstgöring för alla psykologer. I programmet ingår utbildning och nätverksträffar en gång i månaden. Mer information om PTP-programmet kan du få via www.ltkalmar.se.

Sök redan idag! Intervjuer kommer ske löpande under ansökningsperioden.

Vi söker

Kvalifikationer

Psykologexamen. Till vår öppenvård i Kalmar söker vi nu en PTP-psykolog. Vi söker dig som har lätt för att samarbeta då mycket av arbetet sker tillsammans med andra inom såväl den egna yrkesgruppen som tvärprofessionellt.

Personlig lämplighet och koppling till vår region värderas högt då vår förhoppning är att du ska vara intresserad av att fortsätta hos oss efter din ptp-tjänstgöring.

Vår arbetsplats

Vi är samlade i en länsövergripande psykiatriförvaltning och vår verksamhet är uppdelad i sex basenheter. Vi är idag totalt ca 600 medarbetare.

Vuxenpsykiatri Söder erbjuder specialistpsykiatrisk vård för södra länets medborgare och består av en psykiatrisk akutmottagning, heldygnsavdelningar, öppenvårdsmottagningar, behandlingsenheter samt en psykiatrisk rehabiliteringsenhet. Hos oss arbetar 220 engagerade medarbetare med ett meningsfullt och utvecklande arbete- Varje dag!

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

PF:2018:77

Placering/enhet:

Psykiatriförvaltningen

Antal platser:

2

Anställningsform:

Tidsb enl särsk lag

Anställningstid:

Tidsbegränsat 1 år enl särskild lag (enl överenskommelse)

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2019-01-31

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Upplysning om tjänsten

Maria Rundgren

Avdelningschef

0480-811 64
Upplysning om tjänsten

Carina Theandersson

Avdelningschef

070-3033626
Upplysning om tjänsten

Hanna Vilander

Psykolog

070-609 35 71
Upplysning om tjänsten

Cecilia Rönnbäck

Psykolog

0480-847 43

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 30 januari 2019 Lämna synpunkter på innehållet