Rehabassistent Samrehab

Vimmerby

Vi erbjuder

I denna rekrytering söker vi dig som är tillsvidareanställd av Region Kalmar Län.

Som rehabassistent på distrikt Vimmerby/Hultsfred arbetar du tillsammans med arbetsterapeuter, fysioterapeuter/sjukgymnaster och medicinsk sekreterare. Du utför patientarbete på delegation, både individuellt och i grupp. Du kommer även att ha telefonservice i TeleQ, hantera remisser, kallelser och bokningar kopplat till våra patienter. I tjänsten ingår även skötsel av träningsutrymmen samt förrådshantering.

Vårt mål är att ge invånarna i upptagningsområdet rehabilitering utifrån helhetssyn där olika kompetenser såväl internt som externt samverkar. Vi arbetar utifrån respektive upptagningsområden och riktar oss till personer i eget boende. Vi bedömer patientens rehabiliteringsbehov och erbjuder rehabiliteringsåtgärder i första hand på vår mottagning. Samverkan sker internt och med distriktsläkarna, försäkringskassan och med andra aktörer i rehabiliteringsarbetet.

Vi arbetar kontinuerligt med kvalitets- och verksamhetsutveckling genom samverkan och kompetenshöjande åtgärder. Detta för att ge patienterna en god och säker vård/behandling samt personalen hög arbetstillfredsställelse.

Tjänsten är dagtid måndag till fredag och är ett vikariat 6 månader med ev. möjlighet till en tillsvidareanställning. Urval sker löpande.

Vi söker

Vi söker dig som är undersköterska eller har annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Du har intresse av att leda patienter i träning eller aktivitet både i grupp och individuellt. Kunskap inom rehabilitering, träning och hälsa är meriterande. Datorvana är ett krav och kunskap i våra system, Cosmic, teleQ och Raindance är meriterande.

Du är flexibel i ditt tankesätt i hanteringen av olika uppdrag och situationer. Som person är du serviceinriktad, stabil och lojal. Samarbetet ser du som en självklarhet samtidigt som du tycker om att arbeta självständigt.

Vår arbetsplats

Hos oss erbjuds du ett stimulerande och omväxlande arbete där eget ansvar och tillit är starka värdeord. Vi är måna om varandra och hjälps åt i vardagen för att både patienterna och vi själva ska få det stöd som behövs. Arbetsgruppen har ett öppet, coachande förhållningssätt och stort driv att utveckla verksamheten och varandra till det bättre.

Vi visar respekt för våra medmänniskor och allas lika värde genom att hälsa, bekräfta och vara närvarande i mötet.

Vi är en del av Västerviks sjukhus, som är ett akutsjukhus med förlossningsvård och BB. På sjukhuset jobbar 1 500 medarbetare, vars ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar. De senaste åren har vi varit mellan etta och trea i listan över ”Sveriges bästa mellanstora sjukhus” och vi kommer alltid högt i AT-läkarnas ranking. Sjukhuset ligger nära Västerviks centrum och skärgård. Sjukhuset är en del av Region Kalmar län. Tillsammans jobbar vi och våra 7 000 kollegor för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

2019/354

Placering/enhet:

Vimmerby

Anställningsform:

Visstidsanställning längre än 6 månader

Anställningstid:

Tidsbegränsad

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2019-09-22

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.


Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Upplysning om tjänsten

Carolina Brogie, Områdeschef

0492-175 46
Upplysning om tjänsten

Marie Skeppner kommunal

0491-78 26 03

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30