Rehabsamordnare - mobila rehabteamet

Västerviks sjukhus

Vi erbjuder

Vi satsar och söker ny en samordnare till vårt nybildade mobila rehabteam!

I din roll som samordnare förväntas du samordna, koordinera, underlätta flöden och vårdprocesser för de patienter som är i behov av rehabteamets insatser och rehab medicinska patienterna i sydöstra sjukvårdsregionen.

Du kommer att agera och fungera som arbetsledare för det mobila rehabteamet. Du är kontaktperson mot de rehabmedicinska enheterna i sydöstra sjukvårdsregionen samtidigt som du är ett kompetensstöd mot klinikerna på Västerviks sjukhus samt mot primärvården och kommunerna. Du samverkar aktivt med de olika aktörerna som är involverade i och kring dessa patientgrupper och är delaktig i in- och utskrivnings planering.

Du kommer hos oss ges möjlighet att utveckla spetskompetens inom neurorehab och samtidigt bredda din övriga kompetens utifrån vad du har med dig för utbildning, erfarenheter och kunskap. Du kommer att ha möjligheten att jobba flexibelt, få utrymme till utvecklingsarbete inom teamet och Samrehab. Eftersom rollen som samordnare är ny så har du möjlighet att vara med och forma din egen roll och funktion inom ramarna för grunduppdraget.

Dina arbetstider är dagtid måndag till fredag.

Vi söker

Du som söker bör vara legitimerad sjuksköterska. Har du annan vårdutbildning är du välkommen att söka. Du ska ha erfarenhet av rehabiliteringsprocessen och dess arbetssätt samt in- och utskrivningsprocessen. Har du även tidigare erfarenhet av en arbetsledande roll eller har utbildning inom arbetsledning så är detta meriterande men inte ett krav. Du har goda kunskaper i det svenska och engelska språket och är van att arbeta i Microsoft Office.

Då detta är en nysatsning så krävs det att du är en person som tycker om att ta eget ansvar och är självgående och drivande i att hitta nya möjligheter och skapa nya relationer och kontakter. Du har ett öppet synsätt och ser inte problem utan möjligheter. Att samverka är för dig en självklarhet och du tar en naturlig roll i teamet.

Vår arbetsplats

Utgångspunkten kommer att vara Samrehab på Västerviks sjukhus. Du kommer ha ett nära samarbete med de olika professionerna i teamet och ditt team består av arbetsterapeuter, fysioterapeuter, kuratorer, logopeder, dietist och rehabassistenter.

Teamet och samordnarfunktionen är en nysatsning. Ett grunduppdrag och arbetsbeskrivning finns men du har möjlighet att påverka och utveckla din roll och funktion samt teamet.

Vi är en del av Västerviks sjukhus, som är ett akutsjukhus med förlossningsvård och BB. På sjukhuset jobbar 1 500 medarbetare, vars ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar. De senaste åren har vi varit mellan etta och trea i listan över ”Sveriges bästa mellanstora sjukhus” och vi kommer alltid högt i AT-läkarnas ranking. Sjukhuset ligger nära Västerviks centrum och skärgård. Sjukhuset är en del av Region Kalmar län. Tillsammans jobbar vi och våra 7 000 kollegor för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

2019/173

Placering/enhet:

Västerviks sjukhus

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2019-08-25

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.


Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Upplysning om tjänsten

Louise Ström

0490-866 63

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 26 augusti 2019 Lämna synpunkter på innehållet