Röntgensjuksköterska, mammografi

Länssjukhuset i Kalmar

Vi erbjuder

Välkommen till en lagom liten enhet med en av Sveriges bästa ledtider! Här har vi ett gott samarbetsklimat där vi trivs och stöttar varandra i vardagen. Nu finns en unik möjlighet för dig som är röntgensjuksköterska att söka arbete på Radiologiska klinikens mammografisektion.

Vi erbjuder det bästa av två världar för dig som både har ett intresse av teknik och människor. Vår verksamhet utvecklas hela tiden och ny teknik integreras i det dagliga arbetet. Våra lokaler är nyrenoverade och maskinparken modern vilket skapar bra förutsättning för en god arbetsmiljö och tillgänglighet.

På mammografin har vi öppet vardagar måndag till fredag. Vi har både verksamhet där vi tar emot många patienter för korta besök, likväl som planerade längre besök. Du som arbetar här får rotera mellan de olika momenten och arbetar i nära samarbete med dina kollegor.

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad röntgensjuksköterska, vi ser positivt på om du har tidigare erfarenhet av arbete inom mammografi men det är inget krav. Det viktiga för oss är att du kommer med ett driv, engagemang och med en vilja att göra skillnad. För att trivas på mammografisektionen gillar du kombinationen av att vissa dagar möta många patienter likväl som att vissa dagar arbeta med komplexa ingrepp. Du ska vara nyfiken på och vilja utveckla din kompetens inom radiologi. Hos oss är det viktigt att du är strukturerad och kvalitetsmedveten.  

Vi erbjuder ett introduktionsupplägg utifrån din kompetens med möjlighet till arbetsuppgifter även i andra delar av den Radiologiska kliniken.

Vår arbetsplats

Mammografisektionen är en del av Radiologiska kliniken på Länssjukhuset i Kalmar. Vi är en modern verksamhet med stark teamkänsla och framåtanda.

På mammografisektionen utför vi mammografi-hälsokontroller och klinisk verksamhet med röntgen, tomografi och ultraljud, samt cell- och vävnadsprovtagning. 

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi är en del av Länssjukhuset i Kalmar, där 2300 personer arbetar för att erbjuda god vård och hög patientsäkerhet till länets invånare. Våra medarbetares ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar. Sjukhuset har moderna lokaler och ligger nära Kalmar centrum och Kalmarsund. Länssjukhuset i Kalmar är ett av Sveriges 20 länssjukhus och Region Kalmar läns största arbetsplats. Sjukhuset är tillräckligt stort för att ha de flesta specialiteter representerade samtidigt som det är tillräckligt litet för en bra och personlig kontakt över klinikgränserna. Tack vare engagerade och kunniga medarbetare har vi under lång tid visat upp goda nationella resultat – detta är vi stolta över! Vår arbetsmiljö kännetecknas av arbetsglädje, delaktighet, öppenhet och trygghet.
Vi är 7000 medarbetare i Region Kalmar län som ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Tillsammans arbetar vi för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Välkommen att bli en av oss!Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2022/966

Placering/enhet:

Länssjukhuset i Kalmar

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100 %

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2023-01-31
Upplysning om tjänsten

Sara Delphin, avdelningschef

0480-448848
Upplysning om tjänsten

Robin Hamrin, avdelningschef

0480-81302
Upplysning om tjänsten

Rebecca Håkansson, Vårdförbundet

0480-84377

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 1 februari 2023 Lämna synpunkter på innehållet