Röntgensjuksköterska

Oskarshamns sjukhus

Vi erbjuder

Vi erbjuder ett intressant arbete med huvudsakligen planerad verksamhet under dagtid, måndag till fredag. Beredskapstjänstgöring kväll/helg förekommer enligt rullande schema. Den väl planerade verksamheten innebär att vi kan serva våra medborgare och sätta patienten i centrum för att ge dem den bästa servicen och tillgängligheten. Vi är stolta över att vi ofta får beröm från våra patienter. Deras positiva upplevelser bygger på ett gott och trevligt bemötande från personalen och att de uppskattar våra korta väntetider.
På avdelningen har vi som önsekmål att alla röntgensjuksköterskor ska utvecklas och bli så mångsidiga som möjligt och därmed lära sig undersökningar inom CT, MR, mammografi, ultraljud och skelett. Personalen är engagerad och ser möjligheter och utveckling som en naturlig del av sitt arbete.

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med inriktning diagnostisk radiologi. Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet och anser därför att du har lätt för att arbeta tillsammans med andra, är lyhörd och smidig. Du är även strukturerad i ditt arbetssätt och planerar ditt arbete i förväg. Du klarar av att prioritera bland aktiviteter när så krävs. Du är noggrann och mån om att leva upp till mål och kvalitetsstandarder.
Du är även en kreativ person som gärna ser nya möjligheter och vågar ifrågasätta traditionella angreppssätt. Du gillar att ta initiativ och tar ansvar för dina uppgifter och driver dina processer vidare.

Vår arbetsplats

Oskarshamns sjukhus är ett litet sjukhus med snabba beslutsvägar och nära kontakter mellan enheterna. Våra medarbetares ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar, bland annat har vi utsetts till "Sveriges bästa mindre sjukhus" flera gånger de senaste åren. Sjukhuset ligger nära Oskarshamns centrum och skärgård.

Du kommer att ingå i ett arbetsteam på cirka 35 medarbetare fördelat på radiologer, ST-läkare, röntgensjuksköterskor, undersköterskor, medicinska sekreterare samt MTA-tekniker. Röntgenavdelningen på Oskarshamns sjukhus är modernt utrustad, helt digitaliserad och bedriver dygnet runt allmänradiologisk verksamhet.
Vi utför CT-, MR-, ultraljud-, mammografi- och skelettundersökningar av högsta kvalitet, med bästa omvårdnad och bemötande. Våra röntgensköterskor utför även aortascreening med ultraljud.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

HSF On:2019:1

Placering/enhet:

Oskarshamns sjukhus

Anställningsform:

Tillsvidareanställd

Anställningstid:

Tillsvidareanställd

Sysselsättningsgrad:

Heltid

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2019-01-31

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Upplysning om tjänsten

Catharina Gustafsson

Avdelningschef

0491-782272
Upplysning om tjänsten

Johan Gerle

Facklig företrädare Vårdförbundet

0491-78 21 61

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30