Hoppa till innehåll
Region Kalmar Läns Logotyp

Röntgensjuksköterska

Västerviks sjukhus

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig en enklare vardag! I Västervik finns nästan allt du behöver med cykelavstånd och den vackra naturen är ständigt närvarande. Sjukhuset ligger mitt i stan så du tar dig smidigt både till jobbet och vidare till dina fritidsaktiviteter.  Du kan även få hjälp med det du behöver veta om tex. skolor och få kontakt med bostadsförmedlare i olika former genom att läsa mer om att flytta till Västervik enligt nedan. Utöver detta erbjuder regionen också en mängd förmåner som du kan läsa vidare om nedan.

Vi söker

Dig som vill bli en del av vårat team och utvecklas med oss. Du är utbildad röntgensjuksköterska och har minst 1 års yrkeserfarenhet.
Hos oss på radiologen har vi en modern och högteknologisk utrustningspark och ett brett undersökningspanorama med allt från konventionell röntgen till mer avancerade undersökningar på både barn och vuxna. Vi är i centrum och hjälper alla klinker på Västerviks sjukhus men framförallt hjälper vi patienten.
Som röntgensjuksköterska hos oss arbetar du i team med läkare, radiologer, undersköterskor och medicinska sekreterare som tillsammans jobbar utifrån de olika kompetenserna vi har men också utifrån varje patients unika förutsättningar och behov.
För oss det viktigt att hålla hög servicenivå och kvalité där vi ofta får vara lite av problemlösare för att nå ett bra resultat för alla parter. Det betyder mycket för oss att du har ett positivt förhållningssätt till såväl arbetsuppgifter som arbetskamrater och att du tillsammans med oss skapar hög patientsäkerhet och god tillgänglighet, med patienten i fokus. Du är trygg och stabil i din profession vilket krävs för att kunna fatta beslut i varierande tempo.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Urval och anställning sker löpande.

Vår arbetsplats

Tillsammans med röntgenavdelningen i Vimmerby är vi 55 medarbetare som utför ca 61 000 undersökningar per år. Vi bedriver kvalificerad verksamhet dygnet runt med korta väntetider.
Vi värdesätter en god arbetsmiljö och en effektiv verksamhet som vi skapar gemensamt genom vår kamratanda och gott samarbete. Tillsammans lär vi oss av varandra och utvecklar den radiologiska avdelningen framåt.
Hos oss möter du ständigt nya utmaningar vilket gör arbetet spännande, lärorikt, intressant och varierat, vilket ger dig stora möjligheter att utvecklas inom din profession.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Västervik

Vi är en del av Västerviks sjukhus, som är ett akutsjukhus med förlossningsvård och BB. På sjukhuset jobbar 1 500 medarbetare, vars ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar. De senaste åren har vi varit mellan etta och trea i listan över ”Sveriges bästa mellanstora sjukhus” och vi kommer alltid högt i AT-läkarnas ranking. Sjukhuset ligger nära Västerviks centrum och skärgård.
Sjukhuset är en del av Region Kalmar län. Tillsammans jobbar vi och våra 7 000 kollegor för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.


Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2022/553

Placering/enhet:

Västerviks sjukhus

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2023-03-31
Upplysning om tjänsten

Magdalena Skogholt, HR-konsult

0490-86065
Upplysning om tjänsten

Lisa Lindblad, avdelningschef

0490-86163

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30