Röntgensjuksköterska

Västerviks sjukhus

Vi erbjuder

Västerviks sjukhus är ett akutsjukhus som bedriver verksamhet på DT, MR, intervention, USG och konventionell röntgen. Utöver det har vi sektion för mammografi (hälsokontroll och klinisk mammografi) och nukleärmedicin.

Vår verksamhet är en viktig del i vårdkedjan som innebär att du kommer träffa olika typer av patienter från sjukhusets olika verksamheter och flöden. Verksamheten är högteknologisk och utvecklas ständigt för att bättre möta dagens och framtidens utmaningar. Som röntgensjuksköterska hos oss arbetar du i team med läkare och undersköterska. Tillsammans jobbar ni utifrån de olika kompetenserna ni har men också utifrån varje patients unika förutsättningar och behov. Hos oss möter du ständigt nya utmaningar vilket gör arbetet spännande, lärorikt, intressant och varierat. Stort fokus för oss inom radiologin är att alla ska känna trivsel och arbetsglädje.

Dina arbetstider ger dig variation med helg och kvällstjänstgöring samt så kommer beredskap ingå i schemat.

Vi söker

Till denna tjänst söker vi dig som är legitimerad röntgensjuksköterska. Vi värdesätter en god arbetsmiljö och en effektiv verksamhet där samarbetsförmåga och kamratandan i arbetslaget är centrala delar. Du har ett driv och vill tillsammans med oss utveckla den radiologiska avdelningen framåt i en spännande utveckling. Som person är du kommunikativ, har lätt för att skapa nya relationer och samarbete är något du ser som en självklarhet, vilket också är en central del i din roll då du har mycket kontakter och samarbete med olika kliniker och avdelningar på sjukhuset. Att vara flexibel och ha viljan att arbeta all-round är en förutsättning för att arbeta hos oss. Du är trygg och stabil i din profession vilket krävs för att kunna fatta beslut i varierande tempo. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vår arbetsplats

Tillsammans med röntgenavdelningen i Vimmerby utför vi ca 61 000 undersökningar per år. Personalstyrkan uppgår till 55 medarbetare och består av läkare, röntgensjuksköterskor, undersköterskor och medicinska sekreterare. Vi bedriver kvalificerad verksamhet dygnet runt med korta väntetider. Under hösten 2015 och våren 2016 installerades två nya CT-apparater och uppgradering av angiolab och MR gjordes också 2015 och 2016.

Vi är en del av Västerviks sjukhus, som är ett akutsjukhus med förlossningsvård och BB. På sjukhuset jobbar 1 500 medarbetare, vars ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar. De senaste åren har vi varit mellan etta och trea i listan över ”Sveriges bästa mellanstora sjukhus” och vi kommer alltid högt i AT-läkarnas ranking. Sjukhuset ligger nära Västerviks centrum och skärgård. Sjukhuset är en del av Region Kalmar län. Tillsammans jobbar vi och våra 7 000 kollegor för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

2019/387

Placering/enhet:

Västerviks sjukhus

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2019-10-14

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.


Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Upplysning om tjänsten

Elisabeth Lindblad, Avdelningschef

0490-861 63
Upplysning om tjänsten

Susanne Mårtensson

0490-862 32
Upplysning om tjänsten

Martin Gustafsson

0490-862 32

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30