Samordnare

Länssjukhuset i Kalmar

Vi erbjuder

Tjänsten som samordnare innebär att koordinera sjukhusets kontakt med bemanningsbolagen och ge stöd och support i Heroma för chefer samt ha en viktig roll i vårt fortsatta arbete med att identifiera och utveckla det administrativa stödet för chefer.

I arbetet med bemanningsbolagen är samordnaren en länk mellan beslutsfattare och bemanningsbolag, bland annat genom hantering av avrop och beställning. 

I rollen ingår också arbete som Heroma-samordnare vilket innebär att ge stöd och support för chefer i det personaladministrativa IT-systemet Heroma. Du kommer att hålla utbildningar och verka för att Heroma används och nyttjas så effektivt som möjligt samt bidra till följsamhet av våra kollektivavtal. En viktig del kommer att vara att identifiera och ständigt arbeta för att förenkla för chefer och identifiera utvecklingsmöjligheter. Du är en av tre Heroma-samordnare på sjukhuset och kommer ingå i en regiongemensam arbetsgrupp.

Som samordnare kommer du även att ge stöd till chefer gällande frågor kring Riksavtal, Regionavtal och patientavgifter.

Vi söker

Vi söker dig som har en relevant eftergymnasial utbildning för uppdraget och erfarenhet av administrativt arbete. Du har en god förmåga att lära samt har vana av nya IT-system. Du har en förståelse för chefens roll och motiveras av hur denna roll kan utveckla stödet till chefer.

Som person är du nyfiken och kommer med idéer och nya angreppssätt som leder till förbättringar. Du är bra på att etablera förtroende och skapa samarbete med personer på olika nivåer i organisationen. Du har ett strukturerat arbetssätt och planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt.

Innehållet i tjänsten kommer att utvecklas över tid. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet för denna tjänst.

Vår arbetsplats

De administrativa enheterna arbetar i aktivitetsbaserade lokaler på Länssjukhuset i Kalmar. I denna roll kommer du att tillhöra utvecklingsenheten men ha ett nära samarbete med övriga stödfunktioner på Länssjukhuset så som HR-enheten, sjukhusgemensam enhet och ekonomienhet.

Vi är en del av Länssjukhuset i Kalmar, där 2300 personer arbetar för att erbjuda god vård och hög patientsäkerhet till länets invånare. Våra medarbetares ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar. Sjukhuset har moderna lokaler och ligger nära Kalmar centrum och Kalmarsund. Länssjukhuset i Kalmar är ett av Sveriges 20 länssjukhus och Region Kalmar läns största arbetsplats. Sjukhuset är tillräckligt stort för att ha de flesta specialiteter representerade samtidigt som det är tillräckligt litet för en bra och personlig kontakt över klinikgränserna. Tack vare engagerade och kunniga medarbetare har vi under lång tid visat upp goda nationella resultat – detta är vi stolta över! Vår arbetsmiljö kännetecknas av arbetsglädje, delaktighet, öppenhet och trygghet.
Vi är 7000 medarbetare i Region Kalmar län som ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Tillsammans arbetar vi för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Välkommen att bli en av oss!Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2022/1115

Placering/enhet:

Länssjukhuset i Kalmar

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100 %

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2022-12-11
Upplysning om tjänsten

Helen Holmström, sjukhusstrateg

0480-448851
Upplysning om tjänsten

Carl Wykman Vision

0491-782416

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30