Samordnare

Regionstab

Vi erbjuder

Ett utvecklande och stimulerande arbete inom kursadministration som är knuten till Region Kalmar läns kliniska träningscentrum KTC. Vi jobbar med en omfattade kursverksamhet som vi erbjuder medarbetare inom regionen men även andra aktörer som kommuner och privata vårdgivare. Inom KTC finns både kursledare och kursadministratörer som hanterar kurser. Din roll är en huvudadministratörsroll vilket innebär förutom att du själv är kursadministratör, så ska du samordna utveckla, utbilda och supporta kursadministrationen i Kompetensportalen inom KTC. Kompetensportalen används även i patientsäkerhetsarbetet för att säkerställa att rutiner och instruktioner finns tillgängliga gällande den medicintekniska utrustningen. Det arbetet pågår i samarbete med förvaltningarnas huvudadministratörer. Ditt ansvar i det arbetet är att utbilda och ge stöd i hur hanteringen sker i Kompetensportalen.

Som huvudadministratörer ingår du i ett nätverk med andra förvaltningars huvudadministratörer inom Region Kalmar län. Regionstab HR ansvarar för nätverket och har ett övergripande ansvar för systemförvaltning och utveckling av Kompetensportalen samt information, utbildning och support till huvudadministratörerna.

Vi söker

Vi söker dig som gillar att jobba med IT-stöd har goda IT kunskaper och god systemförståelse. Du är noggrann, strukturerad och trivs i en roll där du får samordna och ta eget ansvar. Vidare har du god samarbetsförmåga och  en pedagogisk förmåga för att skapa goda lärandemiljöer. Du har lätt för att kommunicera både i tal och skrift. Du är intresserad av utveckling och kvalitetssäkring Tidigare arbete med kvalité och patientsäkerhetsarbete är meriterande.

Vår arbetsplats

Region Kalmar län har tre kliniska träningscenter, ett regiongemensamt kliniskt träningscenter (KTC) på Länssjukhuset i Kalmar och två lokala kliniska träningscenter i Oskarshamn respektive Västervik.

De kliniska träningscentren erbjuder all vårdpersonal samt studerande vid läkar-, sjuksköterske-, undersköterske-, sjukgymnast- samt arbetsterapeututbildningen en möjlighet att praktiskt öva teoretiskt inhämtade kunskaper inför möten med patienter.

KTC är utrustat med simuleringsutrustning som används som pedagogiskt hjälpmedel. Med hjälp av dessa kan verklighetstrogna akuta händelser övas där kliniska metodövningar vävs samman i ledarskap och teamarbete. KTC är en mötesplats för alla där erfarenheter kan utbytas och ökat samarbete mellan olika yrkesgrupper främjas.

Vår enhet är en del av Regionstaben, där det jobbar 140 experter inom bland annat arbetsmiljö, ekonomi, HR, hållbarhet, hälsa, juridik, kommunikation, läkemedel, planering, samordning, säkerhet och utveckling. Alla arbetar för att utveckla organisationen och förbättra för invånarna i Kalmar län. Inom våra respektive expertområden är vi även ett stöd till Region Kalmar läns ledning, chefer, förvaltningar och verksamhet.
Vi är en del av Region Kalmar läns 7 000 medarbetare som alla jobbar tillsammans för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

2020/80

Placering/enhet:

Regionstab

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Deltid 50%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2020-03-02

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Upplysning om tjänsten

Marie Petersson

0480-44 53 49

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30