Hoppa till innehåll
Region Kalmar Läns Logotyp

Sjukhusfysiker inom strålbehandling

Region Kalmar

Vi erbjuder

Vi erbjuder ett vikariat som sjukhusfysiker inom strålbehandling där du tillsammans med tre erfarna sjukhusfysiker kommer att arbeta med bland annat klinisk strålbehandlingsverksamhet och kvalitetskontroller. Längden på vikariatet kan anpassas efter den sökandes önskemål/erfarenheter och verksamhetens behov, och det finns goda chanser till förlängning av vikariatstiden. Strålbehandlingen i Kalmar kommer att byggas ut under kommande år vilket innebär en möjlighet till tillsvidareanställning framöver.

Vi söker

Vi söker dig som är, eller inom kort blir, legitimerad sjukhusfysiker. Tidigare erfarenhet av arbete som sjukhusfysiker inom strålbehandling är meriterande. Du har lätt att arbeta såväl i grupp som självständigt, och kan uttrycka dig väl i tal och skrift på både svenska och engelska. Tjänsten innebär en nära samverkan med övriga sjukhusfysiker, ingenjörer och klinisk personal varför stor vikt läggs på personlig lämplighet, samarbetsförmåga, servicekänsla samt förmåga att bidra till ett positivt arbetsklimat.

Intervjuer kommer att ske löpande under ansökningstiden.

Vår arbetsplats

Medicinsk strålningsfysik är en sektion som tillhör Onkologiska kliniken och strålningsfysik vid Länssjukhuset i Kalmar. Vi består av åtta sjukhusfysiker som tillsammans arbetar inom yrkets olika delar. Arbetet präglas av nära samarbete, korta beslutsvägar och ett ständigt pågående förbättringsarbete där goda idéer uppmuntras och tillvaratas.

Kalmar ligger vackert vid kusten och erbjuder en rik natur med närhet till Öland, många soltimmar och en kulturellt aktiv stad med en anrik historia.

Vi är en del av Länssjukhuset i Kalmar, där 2300 personer arbetar för att erbjuda god vård och hög patientsäkerhet till länets invånare. Våra medarbetares ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar. Sjukhuset har moderna lokaler och ligger nära Kalmar centrum och Kalmarsund. Länssjukhuset i Kalmar är ett av Sveriges 20 länssjukhus och Region Kalmar läns största arbetsplats. Sjukhuset är tillräckligt stort för att ha de flesta specialiteter representerade samtidigt som det är tillräckligt litet för en bra och personlig kontakt över klinikgränserna. Tack vare engagerade och kunniga medarbetare har vi under lång tid visat upp goda nationella resultat – detta är vi stolta över! Vår arbetsmiljö kännetecknas av arbetsglädje, delaktighet, öppenhet och trygghet.
Vi är 7000 medarbetare i Region Kalmar län som ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Tillsammans arbetar vi för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Välkommen att bli en av oss!Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2023/221

Placering/enhet:

Region Kalmar

Antal platser:

2

Anställningsform:

Tidsbegränsad anställning

Anställningstid:

Tidsbegränsad

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100 %

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2023-03-28
Upplysning om tjänsten

Christina Delborn, avdelningschef

0480-38413
Upplysning om tjänsten

Agnes Jarhall, Naturvetarna

0480-38408

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30