Sjuksköterska - Hudmottagningen

Västerviks sjukhus

Vi erbjuder

Vi söker en sjuksköterska 100 % dagtid måndag till fredag. Tjänsten är ett vikariat då en av våra medarbetare ska vara tjänstledig. Tillträde enligt överenskommelse och 12 månader framåt. Det finns evetuellt möjlighet till en tillsvidareanställning.

På hudkliniken ger vi vård till patienter med olika hudåkommor. Vi utför olika ljusbehandlingar, badbehandlingar, omläggningar av svårläkta sår mm. Här träffar vi patienter i olika åldrar.
I dina arbetsuppgifter som sjuksköterska ingår att ansvara för olika behandlingar och assistera läkare vid såväl mottagningsbesök som poliklinikska operationer.Telefonrådgivning via Tele-Q är en del av arbetsuppgifterna. Även egna mottagningar ingår.
Om tjänsten övergår i en tillsvidareanställning kommer eventuellt 25 % av tjänsten innehålla administrativa arbetsuppifter. Här ingår bland annat arbetsupggifter som att lägga tidböcker i cosmic, schemaläggning och registeringar i stratsys.

Vi söker

Vi söker dig som är leg sjuksköterska. Du får gärna ha erfarenhet av mottagningsarbete. Du ska ha förmåga att arbeta självständigt, ha god samarbetsförmåga och visa ett gott bemötande.Vi sätter stor vikt vid personlig lämplighet.

Vår arbetsplats

Västerviks sjukhus är ett akutsjukhus med förlossningsvård och BB som ligger ett stenkast från havet och Västerviks centrum. Med bred kompetens och hög specialisering ger vi god vård och trygghet åt medborgarna i norra Kalmar län. Engagerade medarbetare arbetar varje dag för hög medicinsk kvalitet, tillgänglighet och nöjda patienter. Sjukhuset har ca 160 somatiska vårdplatser och 60 psykiatriska. Hos oss arbetar runt 1 500 medarbetare med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!

Vill du bli vår nya medarbetare? Vi erbjuder dig ett omväxlande och stimulerande arbete där arbetsuppgifterna är av stor variation. Hudmottagningen är en till storleken liten mottagning men med hög produktion. Här arbetar specialistläkare, ST-läkare, sjuksköterskor, undersköterskor och medicinska sekreterare.
Mottagningen finns i nyrenoverade ändamålsenliga lokaler på Västerviks sjukhus. I mottagningen ingår även STI-mottagningen som tar emot patienter som misstänks ha eller har en konstaterad sexuellt överförbar infektion.

Välkommen med din ansökan!

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

HSF VK:2019:14

Placering/enhet:

Västerviks sjukhus

Anställningsform:

Vikariat

Anställningstid:

Vikariat på 12 månader

Sysselsättningsgrad:

Heltid

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2019-02-17

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Upplysning om tjänsten

Mari Nordh

Basenhetschef

0490-86787
Upplysning om tjänsten

Ida Lynghaug

Facklig företrädare Vårdförbundet

0490-86975

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 18 februari 2019 Lämna synpunkter på innehållet