Sjuksköterska - Medicin/Hjärtintesiven

Oskarshamns sjukhus

Vi erbjuder

Vill du arbeta tillsammans med oss på medicinkliniken avdelning 4?
Avdelning 4 är en avdelning som består av en hjärtintensivvårdsenhet (HIA) med fyra platser och en vårdavdelning med tolv platser i direkt anslutning.
Vi erbjuder dig ett stimulerande och omväxlande arbete. Du få en anpassad introduktion utefter vilka erfarenheter du har sedan tidigare.
Som sjuksköterska deltar du aktivt i det medicinska omhändertagandet av patienten i nära samarbete med läkare och undersköterskor samt övriga yrkeskategorier. Du spelar en självklar roll i patientens vård då du ansvarar för patientens omvårdnad samt utför och följer upp medicinska ordinationer.

På vårdavdelningen kommer du ha ansvar för bedömning och uppföljning av patienternas omvårdnadsbehov. Som sjuksköterska på HIA kommer du att möta akut sjuka hjärtpatienter och du kommer att lära dig mycket inom området kardiologi. Om du inte har erfarenhet av hjärtintensivvård börjar du på vårdavdelningen för att sedan introduceras till HIA utifrån en individuell plan.

- Vi är ett härligt och gott gäng som stöttar och hjälper varandra. Arbetet är lärorikt och inspirerande och man har möjlighet till kompetensutveckling inom vårt område kardiologi. Tillströmningen av patienter varierar från dag till dag vilket gör arbetet intressant och stimulerande säger Camilla Kennestig, sjuksköterska på avdelning 4.

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och är intresserad inom området hjärtsjukvård. Kompetensutveckling inom området erbjuds om du sen tidigare inte har erfarenhet. Det finns även möjlighet att specialisera sig kring olika delar inom kardiologin.
Teamarbete är viktigt hos oss samt att du är flexibel och bra på att ta initiativ. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vår arbetsplats

Oskarshamns sjukhus är ett litet sjukhus med snabba beslutsvägar och nära kontakter mellan enheterna. Våra medarbetares ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar, bland annat har vi utsetts till "Sveriges bästa mindre sjukhus" flera gånger de senaste åren. Sjukhuset ligger nära Oskarshamns centrum och skärgård

På HIA vårdas och övervakas patienter med misstänkt eller akut hjärtinfarkt samt andra hjärtsjukdomar. På vårdavdelningen vårdas patienterna efter HIA-tiden samt hjärtsjuka såsom t ex hjärtsvikt, kärlkramp, arytmipatienter som behöver övervakas med telemetri och de som genomgått coronar by pass operation samt de som genomgått klaffoperation. Även patienter med andra medicinska diagnoser vårdas hos oss.
Vi lägger stor vikt vid rehabilitering för att förebygga återinsjuknande. Detta har gett resultat med en framskjuten plats i kvalitetsregistret Swedeheart. Vi arbetar aktivt med utvecklingsarbete och det finns möjlighet att fördjupa sig inom något ansvarsområde.


Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Välkommen med din ansökan!

Vi intervjuar löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan.
Denna rekrytering sker helt genom Landstinget i Kalmar län.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

HSF On:2018:99

Placering/enhet:

Oskarshamns sjukhus

Anställningsform:

Tillsvidareanställd

Anställningstid:

Tillsvidareanställd

Sysselsättningsgrad:

Heltid

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2019-01-20

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Upplysning om tjänsten

Helen Svensson

Avdelningschef

0491-782440
Upplysning om tjänsten

Emilia Vilander Adolfsson

Facklig företrädare Vårdförbundet

0491-782225
Upplysning om tjänsten

Susanne Barthelmann

Avdelningschef

0491-782425

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 21 januari 2019 Lämna synpunkter på innehållet