Sjuksköterska - Medicinmottagning

Länssjukhuset i Kalmar

Vi erbjuder

På Medicinklinikens öppenvårdsmottagningar bedrivs utredning, diagnostik och behandling av sjukdomar inom neurologi, lungmedicinska sjukdomar, mage- och tarmsjukdomar, hematologi, diabetes/endokrin med mera. Patienter som kommer till våra mottagningar möter erfarna och kompetenta medarbetare som sätter patienten i fokus. I arbetsuppgifterna ingår infusioner, telefonrådgivning, undersökningar, bokning och planering av patientens behandlingar med mera. Som medarbetare hos oss är du en viktig del av patientens resa genom vården.

Nu behöver vi stärka upp vår personalgrupp med en flexibel person som kommer arbeta ca 50 % på neurologimottagningen, men därutöver vara behjälplig mot andra sektioner inom medicinkliniken, initialt mot Lung- och allergimottagningen och den lungmedicinska dagsjukvården under en föräldraledighet.

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, gärna med erfarenhet av liknande verksamhet. Vi värdesätter din vilja till utveckling, din flexibilitet och förmåga att planera och strukturera ditt arbete. Vi ser också att du har nyfikenhet och intresse av att driva verksamheten framåt. På mottagningen arbetar vi i nära samverkan med läkare, medicinska sekreterare och undersköterskor och därför är också god samarbetsförmåga viktigt. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper.

Vår arbetsplats

Neurologi- och Lung- och allergimottagningen är delar av Medicinkliniken, sjukhusets största klinik med åtta undersektioner. I dagsläget arbetar tre sjuksköterskor, fyra läkare, två medicinska sekreterare samt en undersköterska på neurologimottagningen. På Lung- och allergimottagningen, som inkluderar Lungmedicinska dagsjukvården, arbetar nio sjuksköterskor, sex läkare och tre medicinska sekreterare.

Merparten av vården på sektionerna sker polikliniskt, men sektionerna är även kopplade till Medicinavdelning 17. Verksamheten gränsar till flera andra mottagningar som gör att det finns många kollegor inom nära räckvidd. Mottagningsverksamheten bedrivs måndag till fredag, dagtid.

Vi är en del av Länssjukhuset i Kalmar, där 2300 personer arbetar för att erbjuda god vård och hög patientsäkerhet till länets invånare. Våra medarbetares ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar. Sjukhuset har moderna lokaler och ligger nära Kalmar centrum och Kalmarsund. Länssjukhuset i Kalmar är ett av Sveriges 20 länssjukhus och Region Kalmar läns största arbetsplats. Sjukhuset är tillräckligt stort för att ha de flesta specialiteter representerade samtidigt som det är tillräckligt litet för en bra och personlig kontakt över klinikgränserna. Tack vare engagerade och kunniga medarbetare har vi under lång tid visat upp goda nationella resultat – detta är vi stolta över! Vår arbetsmiljö kännetecknas av arbetsglädje, delaktighet, öppenhet och trygghet.
Vi är 7000 medarbetare i Region Kalmar län som ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Tillsammans arbetar vi för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Välkommen att bli en av oss!

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

2020/411

Placering/enhet:

Länssjukhuset i Kalmar

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2020-07-19

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Upplysning om tjänsten

Helene Wendell, Avdelningschef

0480-899 89
Upplysning om tjänsten

Jenny Lindh, Vårdförbundet

0480-817 68

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 20 juli 2020 Lämna synpunkter på innehållet