Sjuksköterska - Medicinmottagningen - Astma/KOL

Oskarshamns sjukhus

Vi erbjuder

Nu söker vi dig som vill bygga upp och ansvara för vår astma/KOL-mottagning!

På medicinmottagningen behandlas patienter med väldigt olika besvär så som diabetes, hjärtrelaterade besvär, lungproblem, blodsjukdomar, endokrina problem, neurologiska, mag/tarm och allmän internmedicin. Vi arbetar aktivt med förbättringsarbete.

Som sjuksköterska på mottagningen bedriver du självständig mottagningsverksamhet. Telefonrådgivning är ett viktigt inslag i arbetet. Din arbetstid kommer att fördelas ungefär lika mellan astma/KOL-mottagning samt telefonrådgivning. Här arbetar olika yrkeskategorier tillsammans.

Vi arbetar dagtid och är lediga alla helger och röda dagar.

Vi söker

Vi önskar att du som söker är legitimerad sjuksköterska med specialistkompetens inom astma/KOL. Saknar du specialistkompetens så kräver rollen att man har flera års erfarenhet av att arbeta med patienter med astma/KOL. Vi ser gärna att du har erfarenhet av mottagningsarbete.

För att lyckas i rollen behöver du vara flexibel och ansvarstagande. Du är trygg i både person och profession samt har ett patientfokuserat arbetssätt. Du har förmåga att planera och strukturera ditt arbete. God samarbetsförmåga är viktigt. Även om rollen bygger på att du är en lagspelare så är det likaså viktigt att kunna arbeta ensam när så krävs. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper.

Vår arbetsplats

Oskarshamns sjukhus är ett litet sjukhus med snabba beslutsvägar och nära kontakter mellan enheterna. Våra medarbetares ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar, bland annat har vi utsetts till "Sveriges bästa mindre sjukhus" flera gånger de senaste åren. Sjukhuset ligger nära Oskarshamns centrum och skärgård

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

HSF On:2018:97

Placering/enhet:

Oskarshamns sjukhus

Anställningsform:

Tillsvidareanställd

Anställningstid:

Tillsvidareanställd

Sysselsättningsgrad:

Heltid

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2019-01-20

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Upplysning om tjänsten

Susanne Barthelmann

Avdelningschef

0491-782425
Upplysning om tjänsten

Camilla Karlsson

Facklig företrädare Kommunal

0491782645

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 21 januari 2019 Lämna synpunkter på innehållet