Hoppa till innehåll
Region Kalmar Läns Logotyp

Sjuksköterska Akutvårdsavdelning

Oskarshamns sjukhus

Vi erbjuder

Vi söker nu dig som vill arbeta som sjuksköterska i en stimulerande och spännande miljö med variation och där du ges möjlighet till utmaningar och utveckling.
Som sjuksköterska på Akutvårdsavdelningen i Oskarshamn arbetar du i ett team med de svårast sjuka på sjukhuset. Arbetsdagen är skiftande med tidvis högt tempo varierat med tid för att utvecklas med andra viktiga arbetsuppgifter i vårdarbetet.
På vår avdelning finns två intermediärvårdsplatser där patienter vårdas som är för sjuka för vanlig vårdavdelning, men inte kräver intensivvårdsplats. På avdelningen finns också fyra intagningsplatser där patienter vårdas max 24 timmar i väntan på hemgång eller plats på avdelningen. Avdelningen utför även en del åtgärder där patienterna behöver lättare sedering, till exempel TEE, lumbalpunktion och elkonvertering.

Som sjuksköterska på vår avdelning förväntas du också ingå i sjukhusets larmteam som kallas till sjukhusets övriga avdelningar när en patient behöver akut hjälp. Du förväntas också ingå i teamet som stabiliserar den svårt sjuka patienten inför transport till intensivvårdsplats på annan ort.

Vi har ett öppet klimat och förhållningssätt gentemot varandra och våra patienter. Arbetsmiljön du erbjuds är spännande, bitvis stressig samtidigt som den är otroligt rolig och utmanande. Våra arbetstider ger stora möjligheter till variation då vi finns tillgängliga dygnets alla timmar, årets alla dagar. Arbetstiden är enligt schema dag, kväll, natt, men möjlighet till individuell anpassning är stor. Till exempel kan du välja att arbeta bara natt en period och då få en förkortad veckoarbetstid. Kontakta oss gärna så berättar vi om vilka alternativ som finns.

Vi söker

Vi söker nu dig som är legitimerad sjuksköterska och som vill vara delaktig i arbetet med att förbättra och utveckla vår klinik ytterligare.
Du kan vara nyutexaminerad sjuksköterska alternativt sjuksköterska med vidareutbildning inom intensivvård eller motsvarande, det viktigaste är att du har ett genuint intresse för akutsjukvård.
Vi ser att du i linje med våra värderingar, är en öppen person med ett positivt förhållningssätt, både som person, samt gentemot verksamhetens uppsatta mål, policys och riktlinjer. Du är engagerad och tycker om att dela med dig av dina kunskaper, erfarenheter och idéer för att tillsammans med oss göra kliniken ännu bättre. Då vi är verksamma inom akutsjukvård där förhållandena snabbt kan förändras så ser vi att du är trygg och stabil som person samt i din profession och har, när det krävs, inga problem att fatta snabba beslut. Arbetet sker i team som är tätt sammansvetsade inom olika professioner och du är lyhörd och kommunikativ och ser samarbete både inom teamet och över klinikgränserna som en självklarhet.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Löpande urval kommer att ske.

Vår arbetsplats

Akutvårdsavdelningen ingår i Akutkliniken som även består av akutmottagningen och operation. På kliniken arbetar läkare, sjuksköterskor, undersköterskor samt steriltekniker. Flera av våra medarbetare roterar mellan de olika avdelningarna enligt schema.

Hör av dig så berättar vi gärna mer om oss, hur det är att arbeta här samt hur vi kan bidra till din fortsatta utveckling som Sjuksköterska! Vi bokar gärna ett möte där du får komma och hälsa på oss och se avdelningarna.

Vi är en del av Oskarshamns sjukhus, som är ett litet sjukhus med snabba beslutsvägar och nära kontakter mellan enheterna. Våra medarbetares ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar, bland annat har vi utsetts till Sveriges bästa mindre sjukhus flera gånger de senaste åren. Sjukhuset ligger nära Oskarshamns centrum och skärgård.
Sjukhuset är en del av Region Kalmar län. Tillsammans jobbar vi och våra 7 000 kollegor för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.


Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2023/269

Placering/enhet:

Oskarshamns sjukhus

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2023-03-31
Upplysning om tjänsten

Konny Lindblom, avdelningschef

0491-782519
Upplysning om tjänsten

Sara Ekström Vårdförbundet

0491-782141
Upplysning om tjänsten

Carina Johansson Kommunal

0491-782141

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30