Sjuksköterska avd 24, Vuxenpsykiatrin

Psykiatriförvaltningen

Vi erbjuder

Vi söker dig sjuksköterska som tillsammans med oss vill bedriva god psykiatrisk heldygnsvård med omtanke och engagemang. Avdelning 24 består av team med sjuksköterska, skötare, kurator, psykolog och läkare samt medicinska sekreterare som tillsammans med patienten och dess närstående planerar och utvärderar de psykiatriska insatserna under vårdtiden. Som resurs finns arbetsterapeut och fysioterapeut. Vi arbetar till stor del också i samverkan med kommun, öppenvård, övriga hälso-och sjukvården samt andra aktörer. Du kommer självständigt och tillsammans med teamet arbeta med medicin hantering, psykiatriskomvårdnad och bedömning, stödjande samtal, telefonrådgivning och dokumentation.

Arbetstiden är förlagd både dag, kväll, natt samt helg. Här finns emellertid stora möjligheter att påverka schemat efter individuella behov och önskemål. Vi har förmåner som flextid, friskvårdsbidrag och extra semesterdagar när du har fyllt 40 år och 50 år.

Vi söker

Du är legitimerad sjuksköterska. Meriterande för tjänsten är specialistutbildning i psykiatri och/eller arbetserfarenhet av psykiatri. Vi ser gärna att både du som arbetat länge i rollen som sjuksköterska och du som är nyutexaminerad söker.

Som person är du lugn, flexibel och kan lätt anpassa dig efter olika situationer. Du har ett genuint intresse av att hjälpa andra och du har förmåga att sätta sig in i någon annans perspektiv. Gott samarbete med kollegor ser du som en självklarhet, men du kan också arbeta självständigt. Du har ett strukturerat arbetssätt, och trivs med att komma med nya idéer i arbetet och har förmågan att omsätta dem till praktik. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vår arbetsplats

Avdelning 24 vårdar patienter med olika psykiatriska diagnoser vilket gör arbetet omväxlande och intressant. Vi har en god sammanhållning i personalgruppen och är stöttande mot varandra där det också finns utrymme för glädje och skratt. Teamet har en god spridning av tidigare erfarenheter och åldrar vilket bidrar till att vi tillsammans kan jobba med patientens behov i fokus.

Vi ingår i Psykiatriförvaltningen i Region Kalmar län. Inom förvaltningen arbetar totalt 600 medarbetare med specialistpsykiatrisk vård för vuxna, barn- och ungdomar, rättspsykiatrisk vård samt rehabiliteringvård.
Psykiatriförvaltningen är en del av Region Kalmar län, vars 7 000 medarbetare jobbar tillsammans för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare.
Region Kalmar län ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

2020/253

Placering/enhet:

Psykiatriförvaltningen

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100 %

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2020-05-31

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Upplysning om tjänsten

Lisa Seger, avdelningschef

0490-873 73
Upplysning om tjänsten

Lotta Spårenschöld, Vårdförbundet

0490-865 30

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 1 juni 2020 Lämna synpunkter på innehållet