Sjuksköterska AVD 89 BB/Gyn

Västerviks sjukhus

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig ett stimulerande och utvecklande arbete som sjuksköterska på vår BB-/Gyn avdelning.

Hos oss får du bredden inom kvinnosjukvård som innefattar allt från akut omhändertagande till vård i livets slutskede. Här får patienter vård och omsorg som genomgått en förlossning, BB-vistelse, gynekologisk sjukdom/operationer och cytostatika behandling.

Varje arbetsdag är därför spännande och varierande där du roterar mellan våra olika avdelningar inom gynekologi och BB. Du ges stora möjligheter att utvecklas både som person men också inom din profession i din egen takt. För oss är det viktigt att ha en god arbetsmiljö där patientsäkerhet och utvecklingsarbete är i fokus.

Vi värnar om varandra, hjälper varandra och har en stöttande och välkomnade kultur och god stämning. Möjlighet finns att utbilda sig till barnmorska. Du erbjuds en gedigen introduktion och en egen mentor.

Du arbetar i team med undersköterskor, sjuksköterskor, barnmorskor, medicinska sekreterare och läkare. Du är en viktig person och medarbetare i vår verksamhet som är igång året runt, dygnets alla timmar vilket ger dig stora möjligheter till variation i dina arbetstider.

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Vi vill att du, liksom vi, har ett positivt och empatiskt förhållningssätt gentemot våra patienter som är varierande inom ålder och kultur och alltid sätter patienten och dess familj i fokus.

Du är en person som trivs med att arbeta i team, ser samarbete som en självklarhet samtidigt som du inte har några som helst problem med att ta beslut eller att arbeta självständigt när detta krävs. Du har ett genuint intresse för kvinnosjukvård och som person är du engagerad i ditt arbete och har lätt för att ställa om efter rådande omständigheter.

Erfarenhet från BB/Gyn är meriterande.

Vår arbetsplats

Kvinnokliniken omfattar gynekologisk mottagning med dagvård samt operations- och förlossningsavdelning. Vårdavdelning omfattar BB och gynekologisk slutenvård med 15 platser.

Vi är en del av Västerviks sjukhus, som är ett akutsjukhus med förlossningsvård och BB. På sjukhuset jobbar 1 500 medarbetare, vars ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar. De senaste åren har vi varit mellan etta och trea i listan över ”Sveriges bästa mellanstora sjukhus” och vi kommer alltid högt i AT-läkarnas ranking. Sjukhuset ligger nära Västerviks centrum och skärgård.
Sjukhuset är en del av Region Kalmar län. Tillsammans jobbar vi och våra 7 000 kollegor för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

2020/238

Placering/enhet:

Västerviks sjukhus

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2020-04-25

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Upplysning om tjänsten

Maria Petersson, Avdelningschef

0490-873 20
Upplysning om tjänsten

Madeleine Örjestam, Avdelningschef

0490-874 27
Upplysning om tjänsten

Linda Bodin Törmä

0490-861 83

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30