Sjuksköterska BUP akutavdelning

Psykiatriförvaltningen

Vi erbjuder

BUP Akutavdelning
Vi som jobbar här är ett team bestående av skötare och sjuksköterskor, som med lika delar kompetens som stort hjärta, varje dag gör vårt bästa för de barn/familjer som kommer under vår försorg. Vi jobbar strukturerat med behandlingskonferenser två dagar i veckan, och daglig rondning, då vi är en akutavdelning. Våra läkare kommer från vår öppenvården, och alternerar över längre perioder för en god kontinuitet. Vi har även regelbunden handledning.

Är du allmänsjuksköterska finns möjligheten att söka utbildningstjänst hos oss, där du arbetar 50% och studerar 50% med bibehållen lön under två år enligt lokalt kollektivavtal.
I övrigt finns många spännande ansvarsområden att utöka din kompetens med hos oss. Vi kommer under hösten 2019 starta upp kompetensgrupper, med flera inriktningar. Digitalisering är ett annat fokusområde för avdelningen.

Arbetstidens förläggning är måndag-söndag, med anställning dag, kväll, natt, men nästan uteslutande dag/kvällstjänstgöring. Individuell schemaläggning råder för närvarande. 

Vi söker

Legitimerad sjuksköterska med stort intresse för psykiatri. Erfarenhet från psykiatrisk verksamhet är förstås meriterande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vår arbetsplats

På BUP akutavdelning kan man bli inlagd om man under en period behöver omfattande och intensiv behandling för allvarliga psykiska problem. Det kan vara till exempel stark ångest, djupa depressioner, självmordsförsök, svåra ätstörningar eller psykoser. Vi arbetar familjeinriktat, och föräldrar/annan företrädare är med så mycket som möjligt. Att man mår dåligt är ju något som berör hela familjen. Ett för oss annat viktigt fokus är samverkan med BUP's öppenvård, skola, barnomsorg, socialtjänst och andra som kan vara viktiga för att skapa förutsättningar för bästa möjliga stöd och behandling runt varje barn.

Vi är en del av en länsövergripande psykiatriförvaltning med 600 medarbetare. Psykiatriförvaltningen är en del av Region Kalmar län, vars 7 000 medarbetare jobbar tillsammans för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

2019/208

Placering/enhet:

Psykiatriförvaltningen

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 38:15

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2019-09-15

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.


Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Upplysning om tjänsten

David Jervehed

avdelningschef

0480-814 17
Upplysning om tjänsten

Cecilia Nordén, (Vårdförbundet)

0480-812 94
Upplysning om tjänsten

Annika Simonsson, (Kommunal)

0480-812 94

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 16 september 2019 Lämna synpunkter på innehållet